IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кен Блок вече прави бусове

Специалният Ford Transit е разработен от M-Sport по проект на пилота

Кен Блок вече прави бусове

Рали специалистите M-Sport, пилотът Кен Блок и Ford Transit. Вероятно се питате как този бус се вписва в картинката. Еми много просто, Transit е първият модел на Ford, който Блок персонализира и означи с името. А M-Sport са изпълнителите на проекта.
Кен Блок вече прави бусове
Нямаме идея защо Кен Блок е решил да се занимае именно с Transit, а не например с Fiesta, Focus или Mustang. Факт е обаче, че транспортното средство изглежда наистина добре.
Кен Блок вече прави бусове
Външността на Ford Transit Ken Block Edition е снабдена с цялостен бодикит, вдъхновен от света на рали автомобилите. Джантите са OZ Racing - също икона в този спорт, а окачването е подменено със спортно и по-ниско на компанията Eibach.
Кен Блок вече прави бусове
Към момента информацията е ограничена, като не се съобщава дали доработката е обхванала и задвижващия тракт. Интериорът също остава мистерия.

Можем все пак да предположим, че машината е заела редица от решенията, които видехме при специалната версия на Ford Transit, която M-Sport създаде по случай 50-годишнината на модела.
Кен Блок вече прави бусове
Към момента е известно единствено, че Ford Transit Ken Block Edition е лимитирана серия, която трябва да дебютира пред публика съвсем скоро.

Очаквайте подробности.

Още по темата:

Новият Focus RS - създаден с помощта на Кен Блок
Блок смени Fiesta с Mustang за Gymkhana 7

Тагове: m-sport ford transit
0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    може би е по идея на Transit Supervan... онова беше лудост на колела
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    По скоро това разликата е втова че е има даписи на него кен блок. Този пакет спойллери и джанти се продават повече от годинина и половина всеки може да си ги поръжа дали за транзит или транзит канект, има страница в fb казва се Van Sport който се интересува може да погледне
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Thor ( преди 7 години )
    Дано тези джанти са поне толкова здрави, колкото стандартните, иначе само ще ми отворят работа с чукa...