IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus показа обновения IS

Седанът ще дебютира в Пекин

Lexus показа обновения IS

Модернизираната версия на седана IS ще бъде един от акцентите на щанда на Lexus в Пекин. Моделът ще дебютира официално при откриването на автосалона по-късно тази седмица, но вече са налични множество снимки и информация.
Lexus показа обновения IS
Модернизация на модела е лека, като засяга малка част от елементите на екстериора. В предната част виждаме нови светлини и броня, както и радиаторна решетка в стила на F Sport версиите. Задната част също залага на светлини с нов дизайн и леко променени броня и изпускателни тръби.

"Тъй като дизайнът на IS се доказа като оригинален и харесван от клиентите, ние решихме да не правим мащабни промени", споделят от японската компания.

Интериорът също може да се похвали с минимални промени, засягащи най-вече дизайна на уредите на централната конзола. Включени в оборудването са допълнителни тапицерии и материали, както и електронни асистенти. Подробностите за тях обаче ще станат ясни при премиерата на модела.

Липсва информация и за гамата от двигатели, но редица издания твърдят, че промяна при нея няма да има. Това означава, че обновеният IS ще се предлага с избор от три бензинови агрегата - 2,0-литров бензинов с турбо и 245 к.с., атмосферен V6 агрегат с обем 3,5 литра, както и версия с турбо на V6 мотора. Хибридният вариант съчетава бензинов и електрически двигатели, генерирайки обща мощност от 223 к.с.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus is
0 от 500
  • #16
    6 rate up comment 1 rate down comment
    GP ( преди 7 години )
    Колата изглежда невероятно. Стига сте възхвалявали това BMW, последното поколение на 3та серия прилича по-скоро на фейслифт на старото, двигателят на M3/4 звучи ужасно и всички говорят каква спортна машина е BMW, а в същото време откакто швабите взеха да слагат електронно серво, управлението не е на същото ниво. И най-важното, че повечето екземпляри на този расов автомобил са 320/420d...
  • #15
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много грозна предница! По-скоро ми прилича на лошо направен китайски клонинг на ... снегорин!
  • #14
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Ганчовец ( преди 7 години )
    Това трябва да го видя на живо, за да го оценя, щото на снимка е: Who let the dogs out?
  • #13
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    В сравнение с последните модели на БМВ, Ауди и Мерцедес, които се отличават с изящен и съвършен дизайн тази зъбата баба Алексис на снимката изглежда повече от трагично!
  • #12
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до Enzo ( преди 7 години )
    Даа, BMW 4 Series Coup
  • #11
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Enzo ( преди 7 години )
    Ха-ха-ха някакви *** от пернишките села си дават мнението за този шедьовър на автомобилостроенето!Какво падение!
  • #10
    14 rate up comment 4 rate down comment
    doc ( преди 7 години )
    Ха-ха-ха някакви *** от пернишките села си дават мнението за този шедьовър на автомобилостроенето!Какво падение!
  • #9
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Enzo ( преди 7 години )
    Ето... за оправяне на вкуса:https://***.youtube.com/watch?v=K7IgMA67CCk
  • #8
    2 rate up comment 12 rate down comment
    Enzo ( преди 7 години )
    Това, като излезе преди време, си помислих, че по-грозно не биха могли да го направят. Но-о-о-о... виждам, че съм сгрешил. Това доказва, че възможностите на японското автомобилостроене да се гаври с естетическите категории, са абсолютно неограничени.И след това се чудят защо на трийсет продадени БМВ-та 3-та серия, които са дори по-скъпи от IS, се пада една продажба на Лексъс IS. Ами, "маркетинг стратезите" на Лексъс, ако си извадят главите от задниците, и погледнат това плашило, ще разберат.
  • #7
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И да не забравиш после да отидеш в "Клуб 33"...