IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Серийната Toyota C-HR

Най-малкият кросовър на японците представлява хибрид

Серийната Toyota C-HR

Официални снимки на новия си кросовър разпространи японската компания Toyota. Моделът носи името C-HR и ще бъде представен пред публика по време на стартиращия тази седмица автосалон в Женева.
Серийната Toyota C-HR
Снимка: Toyota

От кадрите става ясно, че най-малкият кросовър в гамата на производителя е силно повлиян от концепцията със същото име, която Toyota показа по-рано тази година.

Като цяло японският конкурент на модели от категорията на Nissan Juke и Renault Captur залага на атрактивен дизайн, разчупени форми и младежки вид. На пръв поглед серийният C-HR изглежда като модел с три врати, но при по-внимателно вглеждане се вижда, че вратите са 5, като дръжките на задните се "скрити" в колонката.

Сред другите отличителни черти можем да изброим атлетичните арки на калниците, решеният в различен цвят покрив, защитните елементи в долната част на каросерията, силно скосената линия на покрива, LED светлините с форма на бумеранг, уникалният заден спойлер и др.

Интериорът остава загадка, но се твърди, че дизайнът му е изпълнен в унисон с екстериора, като е заложено на простор и материали с високо качество.

За модела се знае, че ще се произвежда в Турция, докато моторите ще се доставят от завода на Toyota в Уелс. Автомобилът е базиран на платформата TNGA, която дебютира с новото поколение Prius. От най-популярния хибрид в света новият кросовър ще заеме и задвижващата система.

Хибридният вариант на Toyota C-HR ще разчита на комбинация от 1,8-литров бензинов двигател и електромотор. Възможна е появата на новата хибридна 4х4 система на Toyota. Тя дебютира именно с новото поколение Prius и носи името E-Four.

Очаквайте още подробности.

Тагове: toyota c-hr
0 от 500
  • #10
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Покрива отзад са го окъкали! Прилича на навес на яхъра на селото на Дошо!
  • #9
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Много са я барнали. Брависимо. Дано и другите производители извадят такива модели!
  • #8
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ква е тая урудлива ръбата кофа!
  • #7
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Нисански ( преди 8 години )
    Е, браво на тойота!джука е като детска играчка на външен вид,тва е уж за по сериозните.някво алди щело да има *** нямал на 100х да хвърля главата,ама не е сигурно все още и щяло да се кУнКУРИРА ама другата година,ама то не било порше,а шкода!ама пак др.година
  • #6
    15 rate up comment 4 rate down comment
    до Nev ( преди 8 години )
    то не мисли или ставнява, то просто не спира да тpoли...
  • #5
    19 rate up comment 7 rate down comment
    Nev ( преди 8 години )
    RRE S3 ти сериозно ли се мъчиш да сравняваш едно от производните на Q-серията на Ауди с тази Тойота?Вземи се събуди и си изпий кафето, за предпочитане двойно си го пусни, ако си пропуснал и тогава се изкажи, по-може да ти се получи!Това ако излезе в този си вид, ще е едно от най-продаваните предложения в този клас!
  • #4
    28 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    AUDI Q2, изглежда толкова нелепо пред Toyota C-HR, че просто няма на къде. Трябва да си слепец, за да не го забележиш! Сложи ги колите една до друга и ще разбереш какъв варел е аЛудито, а уж се водило премиум. Премиум, а е на базата на Шкода Йети, т.е. на Поло. Това са немските премиуми.
  • #3
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Като заговорихме за Тойота - гледайте какъв линк видях в една друга статия:https://***.toyota.ru/new-cars/alphard/index.json#/gallery/3020-361062/21Пълна лудница!!!!!!!!
  • #2
    10 rate up comment 34 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Do 24 chasa 6te nastapi absolutna panika v tozi klas,kogato nai posle vidim premium product pri nai malkite suv4eta.Razbira se govoria za AUDI Q2 s quattro a ne s predno kato psevdo suv4etata kato tozi ka6on,kakto i proizvodnite mu ot da4ia juke i capture
  • #1
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Oooooooo TOYOTA NOMER 1