IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е комбито Fiat Tipo

Моделът ще има премиера в Женева

Това е комбито Fiat Tipo

Първо официално изображение на комбито Fiat Tipo разпространи италианската автомобилна компания. Моделът ще има премиера в Женева по-късно тази седмица и трябва да бъде наличен на пазара непосредствено след това.
Това е комбито Fiat Tipo
Снимка: Fiat

Fiat вече показа версията седан на възроденото Tipo, като сега се очакваше да видим моделът във форма на хечбек. Заради популярността на комбината в Европа обаче производителят е предпочел да покаже Tipo SW на швейцарското изложение.

Кадърът е само един и разкрива дизайна на задната част. Той е динамичен и модерен, като залага на светлини с формата на бумеранг, скосен покрив и броня с интегрирани дифузьор, изпускателни тръби и светлини.

Официална информация за гамата мотори на Tipo SW не е налична, но се очаква комбито да разполага с двигателите на седана. Това са четири мотора - два бензинови и два дизелови. Бензиновите са атмосферни 1,4 с 95 к.с. и 1.6 със 110 к.с. Дизеловите опции са с обем 1,3 и 1,6 литра, като предлагат съответно 95 и 120 к.с. Трансмисиите са автоматична с 6 степни или ръчна с 5 или 6 предавки.

Според непотвърдена информация обемът на багажника при новото комби ще достига 550 литра. Седанът е способен да побере багаж с максимален обем 520 литра.

Всички подробности за Fiat Tipo SW ще бъдат изнесени на изложението в Женева, което отваря врати на 1 март.

Тагове: fiat tipo
0 от 500
  • #4
    14 rate up comment 8 rate down comment
    на кого ( преди 8 години )
    му пука,какво прави Фиат!? Естествено,че вече не може да предложи нищо,освен малко кич и техника на 10-15 год. Което е жалко,имайки в предвид какво беше Фиат и какво е дал за европейското автомобилостроене.Един ден трябва да обесят Маркионе пред завода в Торино- човекът спасил *** на Крайслер и унищожил едни от най-вълнуващите марки - Ланчиа и Алфа Ромео. И Фиат,естествено.
  • #3
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    От малкото инфо което са дали тези двигатели звучат да са отпреди 10 години.Ако са старите специално 1.3-ката не е лош двигател, но не мисля че ще е адекватен вече
  • #2
    9 rate up comment 19 rate down comment
    Бухаха ( преди 8 години )
    Това е комбито Всички копират задницата на Ауди Типо!
  • #1
    4 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ужасна барака, трошляк.