IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Chiron ще се предлага и като "тарга"

Новата модификация e част от общия тираж на модела от 500 бройки

Bugatti Chiron ще се предлага и като

Хиперколата Chiron, с която Bugatti ще замени разпродадения напълно Veyron, ще се появи и във версия "тарга". Това съобщава холандското издание De Telegraaf като се позовава на свои източници.
Bugatti Chiron ще се предлага и като
По този начин конструкцията на новия открит модел ще се отличава от тази на роудстъра Veyron. Новата модификация ще излезе на пазара около 2 години след купето Chiron, чиято премиера е насрочена за пролетта на 2016 г. Други подробности за автомобила не се съобщават, но се очаква технически той да не се различава от купето.

Бъдещото Bugatti Chiron е кръстено на пилота Луи Широн, като на външен вид то до голяма степен ще напомня концептуалния модел Bugatti Vision Gran Turismo. Купето ще получи карбонова каросерия, а ще се задвижва от хибриден агрегат с обща мощност 1500 к.с. В нея влизат 8,0-литров W16 с 4 турбини, което ще позволи ускорение от 0 до 100 км/ч за 2 секунди и максимална скорост от 440 км/ч.

В компанията предвиждат да построят 500 бройки от Chiron, като в тази бройка влизат и купето, и таргата. Цените ще стартират от 2,2 млн. евро, като в Bugatti вече са получили над 1200 поръчки. Това означава, че целият тираж ще бъде реализиран веднага, докато 300 купета и 150 роудстъра от модела Veyron се продаваха близо 10 години.

Снимка: Bugatti

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Хаха ( преди 8 години )
    Простата логика на оцеляването е, че когато си притиснат до стената от финансовите обстоятелства, вместо да генирираш допълнителни разходи без възвращемост, гледаш максимално да затегнеш колана. В случая, Ваген с пускането на следващото Бугати ше имат все повече разходи, и евентуално излъскан престиж в ниша, в която с нищо няма да допринесе за подобряване на финансовото здраве. Към това като се прибави и лошият им кредитен рейтинг, картинката за Чирона не е много цветуща! Времето ще покаже!
  • #10
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Дали е печеливш такъв автомобил? Вероятно първия автомобил в света е струвал купища пари и не е ставал за масовка. Както и при, космическите кораби, компютъра и т.н. Ппървата версия на Вейрон утъпква пътека, към нов тип коли, които вероятно ще започнат да носят купища пари. Първия Вейрон се продаде в къса серия, но се превърна в Легенда. Виждаме че втория вече е продаден в четворно по-голям тираж, още преди да е произведен първата серийна бройка. Представете си тиража на третата генерация.
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Пак теории и обиди под статия за супер-хипер автомобил, вместо да се наслаждавате. От къде пари и как няма значение, вече почти не останаха марки, които да творят суперкарове. Четох, че Мерцедес отказват да правят такива коли, защото не се печелело от тях. Така, че да отдадем заслуженото на този проект, че не се знае в скоро време дали някой ще инвестира милиарди, за да направи нещо още по-добро.
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До до Nev ( преди 8 години )
    ""Орежиш"!? А поне на училище ходил ли си?И още: в живота аз съм "централата" и то не само в края на годината!"Като ти гледам високомерното изказване, по скоро в живота си центрирания, и то не само отпред но и отзад!
  • #7
    2 rate up comment 3 rate down comment
    До Nev ( преди 8 години )
    "Орежиш"!? А поне на училище ходил ли си?И още: в живота аз съм "централата" и то не само в края на годината!
  • #6
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Nev ( преди 8 години )
    "Риторика на типичен партиен секретар на партията с голямо "П".Толкова са ти познанията май във всички области - като на демагог париен секретар,който е специализиран да плещи лозунги пред колектива."Амиго, малко съм млад за да работя по старите еднопартийни схеми от социализма. но ти определено май не си работил и имаш представа от бюджет, особедно в случаите, когато от централата, обикновенно към края на годината, ти кажат, че трябва да орежиш разходите за да се вместиш в бюджетната рамка!
  • #5
    4 rate up comment 4 rate down comment
    А8W12 ( преди 8 години )
    TOВА ЩЕ Е НОВИЯ(СТАР) КРАЛ НА ПЪТЯ ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ НАПРЕД.
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    до Nev ( преди 8 години )
    Риторика на типичен партиен секретар на партията с голямо "П".Толкова са ти познанията май във всички области - като на демагог париен секретар,който е специализиран да плещи лозунги пред колектива.
  • #3
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Освен като тарга , като талпа ще се продава ли , че тука един монтански свиневъд и голям арендатор се интересува от такава модификация?
  • #2
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Парите за него вече са дадени, така че оствава само да се продава.