IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz GLC се качи на конвейера в Китай

Това е най-големият пазар за модела

Mercedes-Benz GLC се качи на конвейера в Китай

Mercedes-Benz даде старт на производството на новия кросовър GLC в Китай. Моделът се асемблира в съвместното предприятие Beijing Benz Automotive Co., разположено в Пекин, Китай.
Mercedes-Benz GLC се качи на конвейера в Китай
Заводът наскоро премина през щателна модернизация, като бе оборудван с нови цехове за сглобяване и боядисване. Те бяха открити през април тази година, когато във фабриката стартира производството на по-малкия кросовър GLA.

"Китай е най-големият пазар за кросовърите GLC и GLA", разкри Хубертус Троска, член на борда на директорите на Daimler AG, отговорен за пазара на Китай. И уточни, че обемът на новия завод е увеличен до 200 000 автомобила годишно.
Mercedes-Benz GLC се качи на конвейера в Китай
Новият
Mercedes-Benz GLC, явяващ се заместник на модела GLK, бе показан в началото на лятото на тази година. Благодарения на новата платформа, която използва, кросовърът има по-щедри размери, както и напълно нов дизайн, изпълнен в стила на най-новите предложения на германската марка. Гамата мотори е представена от бензинови и дизелови агрегати, като е наличен и хибриден модел, чиито батерии могат да се зареждат в електрическата мрежа.

Снимки: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz glc
0 от 500
  • #3
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Китайците смотани, смотани, ама ей на - Мерцедеси правят. А ние българите понеже сме най-великата нация на света, правиме... Грейт Уол.
  • #2
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    За това в момента компаниите им от Ай Ти сектора гонят Епъл и Самсунг, понеже нямат техническа мисъл. В САЩ китайската диаспора е една от най-заможните и това благодарение на това, че китайците работят предимно като програмисти, лекари и пр. Така че, стига глупави клишета
  • #1
    5 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Много трудно се работи с тези китайци. Хич ги няма, нито английски разбират, нито инжинерна мисъл имат. Ама са толкова евтини, че може три теама да оставиш да работят по един проблем и все някой ще успее. А пазарът им е голям. Иначе никаква техническа мисъл. Дори висшистите им са некадърни. Само тези завършили на запад са се научили на техническа мисъл.