fallback

Subaru Levorg не се съобразява с тенденциите

Тествахме новото спортно комби на японската марка

Тагове: subaru levorg
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 8 години )
    Колата е супер, но цената е доста нагоре. Разбира се струва си всяка стотинка тази кола, но определено е скъпа. Както всяко Суби разбира се. Лошото е, че държат доста висока цена и при колите втора употреба. След 5-10 г. ще можем да си е позволим. Другото нещо, което не ме кефи е обезшумяването. Всичките им модели са така. Не зная защо най-после не го оправят. Колите от тази ценова категория по принцип са доста по-добре в обезшумяването. Клиренса също е малък. Можеше едно 18 см. да го направят.
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Определено дизайна е добър но малко са прекалили с двойния ауспух и отвора на предния капак за двигател 1.6 литра и 170коня.
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Бих казал, че дизайнът не е грозен и скучен, като на немските талиги. Японците по отношение дизайн са винаги едни гърди преди немците и в повечето случай задават стандартите за следващите години. Дизайна им е винаги свеж и различен. На германчетата не им остава нищо друго, освен да копират след някоя година новостите. Това са фактите.
  • #2
    Nev ( преди 8 години )
    Само че дизайна не е грозен, а бих казал, че това е едно от най-красивите комбита, което съм виждал напоследък. Може би единственно новата Мазда 6 комби му съперничи по красота. Обаче за техниката и надежността, която Субару предлага, не мисля че в тоя ценови диапазон има сериозен конглокент!
  • #1
    bmw e60 ( преди 8 години )
    Харесвам Субару. Марка която си държи на традициите и на определени технологи и не ги нарушава само аз да продава повече *** като тойота, а и дизайна не е грозен като на другите японски неща.
fallback
Последни