fallback

Subaru Levorg не се съобразява с тенденциите

Тествахме новото спортно комби на японската марка

Тагове: subaru levorg
fallback
  • #35
    GP ( преди 8 години )
    Първо да уточня, че навигация има и второ ускорението до 100 си пада под 8, ако се ползва ръчен режим и Torque-Brake. А скоростната кутия наистина е добра и няма да я спрат от производство както направиха при Алллуди и Мултитроник мит мултиремонтиерен режим!!!
  • #34
    до: анонимен ( преди 8 години )
    Личи си в каква група движиш и че черпиш инфо от синчето на комшийката. Айде сега бягай да си играеш с него и остави тези неща тук. Ясно е че двамата с приятелчето ти трупате инфо от НФС, снимки, Youtube и плакатите в детската ти стая
  • #33
    Auto ( преди 8 години )
    ""Все пак колата се предлага само като комби, с един двигател и с една трансмисия." - браво другаре! Напред към комунизъма!! )))))" Мда, те понеже Вагенщайн много голямо разнообразие от ТДИ двигатели имаха, направо влязоха директо в капитализма! :)Въобще защо се оптвате да коментирате неща, които са много над умствените ви способности?
  • #32
    "Разнообразие&q ( преди 8 години )
    "Все пак колата се предлага само като комби, с един двигател и с една трансмисия." - браво другаре! Напред към комунизъма!! )))))
  • #31
    ку-ку ( преди 8 години )
    трябва да си доста изкукал та да броиш над 60 хилки за дървару, дето е с 1.6моторче, глупавата вариаторна кутия и дори "върховата" му версия няма навигация!!? тия оризаре в средните векове ли са още???
  • #30
    до: анонимен ( преди 8 години )
    Знам го от сина на комшийката. Разсъждава точно, като теб детето и има точно плакати на двойното WC на стената и играе NFS ден и нощ, мислейки си, че е велик състезател и че разбира от коли.Вече дори си мисля, че си ти комшийчето, толкова сте едни и същи. Ванко ли се казваш? В Младост 3 ли живееш? 342 бл. входа до Пост банк, а точно отсреща на улицата е търговски център Кондор?
  • #29
    Анонимен ( преди 8 години )
    Оооо красивооо. Иначе обичайно нЕма конглокенция. Просто Субару, кво да ги правиш. ;)
  • #28
    Анонимен ( преди 8 години )
    Най после японците да направят нещо хубаво,което и да прилича на кола!
  • #27
    Хаха ( преди 8 години )
    "55 бона за калпаво копие на Голф комби...! Не, благодаря!"Че то по калпава кола от Голф Комби има ли? И въобще колко *** и необразован трябва да си, че да сравняваш Гоуф със Субару? Явно някой здраво се е надишал със дизелови сажди и резултата не закъснява!
  • #26
    анонимен ( преди 8 години )
    "Твоя таргет го знаем!Плакати на двойното WC на стената и най-много в NFS да избереш нещо друго от селската марка."Много си *** пич! Всъщност не се учудвам. Това с плакатите от личен опит ли споделяш?
fallback
Последни