IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW официално показа най-мощното X4

Спортната модификация на кросовъра харчи 8,6 л/100 км

BMW официално показа най-мощното X4

BMW разкри подробности за най-мощната версия на спортния си кросовър X4, която преди няколко дни бе разкрита от няколко европейски издания.
BMW официално показа най-мощното X4
Модификацията носи името BMW X4 M40i и е оборудвана с 6-цилиндров бензинов турбо мотор с обем 3,0 литра. Той развива 360 к.с. и 465 Нм, което позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,9 секунди.

Максималната скорост на кросовъра е ограничена по електронен път на 250 км/ч. От производителя обявиха, че модификацията ще предлага среден разход на гориво от 8,6 л/100 км, а нивото на вредни емисии СО2 ще бъде 199 гр/км.

Спортният характер на автомобила е подчертан не само от мощния двигател, но и от спортната изпускателна система с регулируеми клапани. Окачването също е спортно с по-твърди пружини, налична е и система за задвижване на четирите колела xDrive. Автомобилът разчита също така на система Performance Control BMW, увеличаваща стабилността в завои.

На външен вид BMW X4 M40i ще може лесно да бъде различен по модернизираната предна броня, страничните огледа в цвят „сив металик”, 20-цоловите джанти М и тръбите на изпускателната система, решени в черен хром.

В салона се е появил нов волан-М с кожа, спортен лост за смяна на предавките, спортни кресла и надпис на праговете X4 M40i.

Снимки: BMW
 

Тагове: bmw x4 m performance
0 от 500
  • #4
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Максималната скорост на кросовъра е ограничена по електронен път на 250 км/ч. От производителя обявиха, че модификацията ще предлага среден разход на гориво от 8,6 л/100 км, а нивото на вредни емисии СО2 ще бъде 199 гр/км."А в Щатите дали пак толкова ще харчи?
  • #3
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Лъжциииии немски, никой вече не ви вярва , ама съвсем !
  • #2
    18 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ...или на репатрака ще харчи толкова.абе тея ги разкриха, че най-много лъжат и пак си продължават по старо му.На тея 8,6 им слагаш 50% отгоре и получаваш реалният разхода на колата и то само, ако е караш без да е настъпваш. С настъпване слагаш още най-малко 50% отгоре.
  • #1
    21 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    мхм 8,6 по нанадолнище с със спрян двигател...