IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спекулации на тема Toyota Crown

Рендер с дизайна на новия Land Cruiser

Спекулации на тема Toyota Crown

Независим дизайнер представи своето виждане за дизайна на следващото поколение Toyota Crown. За създаването на изображенията той е черпил вдъхновение от новия Land Cruiser.
Спекулации на тема Toyota Crown
Дизайнерът е представил две различни версии на флагманския модел на Toyota, като и двете са изпълнени в стила на последното поколение на японския всъдеход. Първата е базирана на 14-тата генерация на Toyota Crown, като се отличава с различна предна част, докато втората използва силуета на Lexus LS.
Спекулации на тема Toyota Crown
Авторът на изображенията не веднъж е доказвал, че добър в гадаенето, като често "нарисуваните" от него возила изгледат почти аналогично със заводските версии на автомобилите. Предстои да разберем дали следващата Toyota Crown ще представлява изключение или не.

Колкото до продаваната в момента Toyota Crown, на японския пазар тя се предлага в три версии. Бензиновите използват 2,5- или 3,5-литров бензинов мотор и могат да бъдат съчетани със задвижване към задните или към четирите колела. А хибридът развива мощност от 220 к.с.

0 от 500