IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я новата Toyota Land Cruiser

Всъдеходът е щателно подобрен отвън и отвътре

Ето я новата Toyota Land Cruiser

Японският автомобилен гигант Toyota разкри обновената версия на своя популярен всъдеход Land Cruiser. Моделът е вече в продажба в Япония и Австралия, като се очаква да бъде наличен при дилърите в Европа още тази есен.
Ето я новата Toyota Land Cruiser
Както става ясно от официалните снимки, новият Land Cruiser е подобрен почти изцяло. Той продължава да разчита на рама, която го прави отличен избор за преминаване през тежки терени извън пътя. Дизайнът и комфортът обаче са издигнати на по-високо ниво, гласи информацията от Toyota.

Що се касае до промените в екстериора, те са засегнали почти всеки детайл, включително дръжките на вратите. В предната част са поставени LED фарове с нов дизайн, които кореспондират с трите хоризонтални ламела на новата радиаторна решетка. Капакът на двигателя, калниците и праговете са също модернизирани. Отзад пък виждаме по-масивни светлини с LED технология, които са свързани с хромирана лайстна.
Ето я новата Toyota Land Cruiser
Интериорът е обзаведен по-луксозно и с по-фини детайли, като напълно нови са централната конзола, корите на вратите, арматурното табло, седалките и дори отворите за въздух. Освен това са използвани материали с по-високо качество, подобрена е изолацията от външни шумове и са прибавени нови екстри. Сред тях са 4,2-инчов TFT дисплей на арматурното табло, 9-инчов дисплей за инфо-развлекателната система, система за автоматично спиране, динамичен автопилот, автоматични светлини и много други.

Информацията за агрегатите на европейската версия на модела към момента не е налична. Очаква се обаче обновеният Land Cruiser да предлага оптимизирани мотори, предлагащи по-висока мощност и по-нисък разход на гориво.

Повече подробности за модела вероятно ще бъдат разкрити през септември на автомобилното изложение във Франкфурт.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota land cruiser
0 от 500
  • #2
    11 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Поне са се въздържали от прекомерни изгъзици с дизайна.Иначе най смешно ми е-"разчита на рама, която го прави отличен избор за преминаване през тежки терени извън пътя" Този модел много отдавна не се купува за извън пътя. За тази цел са базовите LC150. Не са го променили защото не искат да инвестират и стотинка джапанките - супер алчни са. Все още продават добре, но ако не променят нещо скоро няма да е така - повечето европейски марки започнаха да правят бюджетни коли.
  • #1
    17 rate up comment 34 rate down comment
    BRAT ( преди 8 години )
    Познатата симпатично претоплена манджа от тойота!