IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я новата Toyota Land Cruiser

Всъдеходът е щателно подобрен отвън и отвътре

Ето я новата Toyota Land Cruiser

Японският автомобилен гигант Toyota разкри обновената версия на своя популярен всъдеход Land Cruiser. Моделът е вече в продажба в Япония и Австралия, като се очаква да бъде наличен при дилърите в Европа още тази есен.
Ето я новата Toyota Land Cruiser
Както става ясно от официалните снимки, новият Land Cruiser е подобрен почти изцяло. Той продължава да разчита на рама, която го прави отличен избор за преминаване през тежки терени извън пътя. Дизайнът и комфортът обаче са издигнати на по-високо ниво, гласи информацията от Toyota.

Що се касае до промените в екстериора, те са засегнали почти всеки детайл, включително дръжките на вратите. В предната част са поставени LED фарове с нов дизайн, които кореспондират с трите хоризонтални ламела на новата радиаторна решетка. Капакът на двигателя, калниците и праговете са също модернизирани. Отзад пък виждаме по-масивни светлини с LED технология, които са свързани с хромирана лайстна.
Ето я новата Toyota Land Cruiser
Интериорът е обзаведен по-луксозно и с по-фини детайли, като напълно нови са централната конзола, корите на вратите, арматурното табло, седалките и дори отворите за въздух. Освен това са използвани материали с по-високо качество, подобрена е изолацията от външни шумове и са прибавени нови екстри. Сред тях са 4,2-инчов TFT дисплей на арматурното табло, 9-инчов дисплей за инфо-развлекателната система, система за автоматично спиране, динамичен автопилот, автоматични светлини и много други.

Информацията за агрегатите на европейската версия на модела към момента не е налична. Очаква се обаче обновеният Land Cruiser да предлага оптимизирани мотори, предлагащи по-висока мощност и по-нисък разход на гориво.

Повече подробности за модела вероятно ще бъдат разкрити през септември на автомобилното изложение във Франкфурт.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota land cruiser
0 от 500
  • #22
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хора - май нямате представа от колите на тойота.По офроуд разходките са Prado (LC 150) а това от статията е V8.За надежднсотта при off-road - няма статистика. Особено при сериозен off-road машините са доработвани. Там в консумативите влизат доста повече неща, които при нормална експлатация се водят повреда :)
  • #21
    2 rate up comment 6 rate down comment
    ммм ( преди 8 години )
    Няма да е лошо за надеждноста да пише някой с личен опит,а не от рода чувал сам..,брат ми гледал,че ми каза или веднъж се возих...
  • #20
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Попитах те 100 пъти какъв рушвет ти дават вносителите на немски клозети да ги хвалиш толкова много.
  • #19
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Потребител ( преди 8 години )
    Бил съм на офроуд в пустинята с Toyota Land Cruiser и изживяването беше невероятно - 120 км/ч направо през дюните.Шофьорите на офроуд ползваха само този модел - имаше само 2-3 Нисана и едно Мицубиши от около 40 коли. Надеждността е невероятна.
  • #18
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вероятно така е казал арабския бизнесмен - всичко около Тойота е само придчи или приказки от шипковия без нищо зад тях.
  • #17
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Що, това да добиваш и продаваш петрол не е ли бизнес?
  • #16
    5 rate up comment 8 rate down comment
    mmm ( преди 8 години )
    Такова понятие като арабски бизнесмен няма...ако не е петрола, който просто са наследили..още щяха да си пасът камилите по пустините
  • #15
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Арабски бизнесмен казва на група туристи искащи да ходят в пустинята "Ако искате да ходите в путинята вземете Рейндж Ровър,ако искате да отидете и да се върнете само с Тойота Ленд Крузер".Повече коментари са излишни.
  • #14
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това е еталона по който всички се сравняват.Недостижима е Тойота.
  • #13
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Land Cruiser V8 е 179 900,00 лв., а нормален Land Cruiser 82 900,00"А това на снимката кой модел е???Цената очевидно не си струва-освен ББ с държавна пара никой не си го е купил.Бензина го спряха защото не покрива евро 6.В момента в Тойота го дават на голяма промоция и пак никой не го купува.В трудно достъпните места използват основно LC 120 и 150 - които са други модели.