IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux

Пикапът бе разкрит два дни по-рано от предвиденото

Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux

Официалната премиера на осмото поколение Toyota Hilux е предвидена за 21 май, но тайвански дилър на марката показа детайлни снимки на модела. При това заснетите машини са с няколко нива на оборудване, сред които е и най-високото, отличаващо се със светодиодни дневни светлини и богат интериор.
Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux
Пикапът може да бъде оборудван с кожен салон, многофункционален волан и голям екран на мултимедийната система. Трябва да се отбележи, че разлика във външния вид и интериора между базовата азиатската версия на Hilux и тази, която ще се предлага в Европа, на практика няма да има.

Промените ще настъпят в нивата на оборудване и при двигателите. В Тайланд съперникът на Ford Ranger, Nissan Navara и Mitsubishi L200 ще бъде достъпен с избор от 4 мотора. Това са 2,4-литров дизел в два варианта - 148 и 165 к.с., 2,8-литров дизел (175 к.с.), както и 2,7-литров бензинов атмосферен агрегат със 164 к.с., който със сигурност няма да стигне до Европа.

Скоростните кутии ще бъдат две – механична и автомат с 6 предавки, който заменя досегашния такъв с 5 скорости.

Снимки: Hiluxrevo Thailand

Тагове: toyota hilux
0 от 500