fallback

Scion iM — американската Toyota Auris

Моделът е пълен с екстри, струва под 20 000 долара

Тагове: toyota auris scion im
fallback
  • #50
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами то цял свят купува патенти на Тойота за хибриди и водородни коли, тоя ми говори за дизели,при полоижение,че Тойота има собствени и купува точно един дизел от бмв за Европа, и то малкия 1.6.
  • #49
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами то си е такова- евтин леген, с рециклирани пластмаски.
  • #48
    Анонимен ( преди 9 години )
    Баш на леген си бие стоя син "младежки" цвят.
  • #47
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не знам какви еднодневки имат БМВ, но Тойота купува дизели от тях. Или казваш *** от *** купува.
  • #46
    Анонимен ( преди 9 години )
    Някои хора порастват само физически, но не и като мислене. Enzo е един от тях.С мислене на момче в пубертет.
  • #45
    Анонимен ( преди 9 години )
    Този пък защо реши че някой му завижда???Изплю 10 лъжи за лексус и реши,че са истина и всеки трябва да се съгласи.А щом спорят с него значи му завиждали.И на какво да ти завиждат бе селчо като в последния пост каза,че имаш ново бмв.За това ли да ти завиждат,за бмв?Айде да беше Лексус или Инфинити или Аглока да ти завиждат,ама за бмв...в статия за японски коли някой да ти завижда за обикновена германска марка някак си не е е логично.Дали някой кара бмв или шкода за мен е еднакво.Виж NX300h е друго
  • #44
    Анонимен ( преди 9 години )
    Те затова ли са ги прекръстили БМВ на Бензин, Масло и Вода (омесени заедно) Шегичка.Няма защо да се спори. Така и така караме втора употреба, предпочитам да е бензин - нови дюзи (особено от теа новите пластмасовите), турбо и дпф-филтър отиват на 3/4 бона ремонта. А като знаем колко изцедени дизели идват втора употреба.. отделно пък и скъпи съединители. Бензин все още е предпочитан за втора ръка кола. Там японците са царе, няма какво да спорим.
  • #43
    Анонимен ( преди 9 години )
    Енцо,ти не е лошо да разбереш,че няма как човек ,харесващ японски коли да ти завижда,че караш бмв. Това е толкова смешно,че си го мислиш,че чак не се сдържам да се изсмея хааааааааааахахахаха А и не завиждам аз поне на хората.Напротив,радвам се всеки да харесва това,което кара, но такава злоба като твоята да влезеш в статия за японски коли и да хулиш,плюеш и да си толкова негативен,това издава,че ти не се съобразяваш с чуждото мнение и имаш желание да се налагаш. Така няма как да има диалог.
  • #42
    До Enzo ( преди 9 години )
    Абе като гледам ти си влзнал в статия за Тойота да злобееш, не обратното. Всеки да си прави изводите за кой гроздето е кисело хахах И за първи път чувам,че минусите показвали омраза.Ама ти си доста недорасъл като мислене. Будиш само усмивка.
  • #41
    Анонимен ( преди 9 години )
    Единственото немско нещо,което тоя има вкъщи е немска бира в хладилника и допотопен немски 10 годишен дизел пред блока,ама иначе за германски технологии седнал да пише.
fallback
Последни