IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Gran Tourer на BMW получи пакет M Sport

Доработките при минивана са изцяло визуални

Новият Gran Tourer на BMW получи пакет M Sport

Показаният за първи път в началото на тази седмица BMW 2-Series Gran Tourer получи пакет M Sport. Модификацията ще има премиера на изложението в Женева, което стартира в началото на март.
Новият Gran Tourer на BMW получи пакет M Sport
Пакетът M Sport придава на 7-местния миниван по-динамичен външен вид, доминирайки с уникален син цвят, 18-инчови джанти, предна броня с по-големи отвори за въздух, странични прагове и различна задна броня с интегриран дифузьор.

Салонът на BMW 2-Series Gran Tourer M Sport разполага с черен таван, спортни седалки, тапицерия от алкантара, спортен волан с три лъча, хромирани елементи, педали от неръждаема стомана, означения M Sport и др.
Новият Gran Tourer на BMW получи пакет M Sport
При някои модели на BMW пакетът предлага и спортно окачване, редуциращо просвета. При 2-Series Gran Tourer за подобно допълнение не се споменава.

Всички подробности за модела ще бъдат съобщени в Женева. Цените обаче са ясни от сега. BMW 2-Series Gran Tourer M Sport стартира от 32 920 евро за версията 216i, което означава, че пакетът струва приблизително 5 900 евро.
Новият Gran Tourer на BMW получи пакет M Sport
Снимки: BMW

Още за новия BMW 2-Series Gran Tourer вижте ТУК

0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Супер ако е с предно само защо прилича на гаден рейс отзад.Груба и нелепа задница.Страничната линия напомня а-клас на мерцедес от второто поколение.Стандартната озъбена сърдита предница и мощност колкото на маломощно ламборджини ако тунинг пакета не е само оптически.Със сигурност милион турбо-кисели пътни агресори ще припаднат от кеф.
  • #12
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Пешо ( преди 9 години )
    Колата си е страхотна... Само я чакам да излезе на пазара.. От 12 години сменям "Шаран"-и и псувам... защото не са с марка "Мерцедес, БМВ или Ауди.. запълни се една празнота... това е ...има си ценители , които харесват такъв тип автомобили , но досега нямаше такъв класен представител, предлаганите от ФВ си имаха недостатъци , коит о надявам се при тази марка ще бъдат оставени в миналото...Браво Надявам се и мерцедес и Ауди да се усетят.. Ван от такъв клас досега бе само мечта.. БМВ превърна т
  • #11
    4 rate up comment 1 rate down comment
    bluEyes ( преди 9 години )
    Не мога да възприема това превозно средство. За съжаление явно и БМВ става заложник на маргиналния подход на автомобилната индустрия, но дори това не ги извинява да създават тези лишени от достойнства модели върху които е залепена емблема с друг, спортен дух...можеха да създадат друга под-марка, но разбират, че тези "неща" няма д се продават, заради липсата на имидж който БМВ носи... Надявам се да не изгъбят напълно чара си...
  • #10
    5 rate up comment 3 rate down comment
    mun_cho ( преди 9 години )
    Колкото и жалко да звучи, познавам хора, които в момента си купуват такова нещо защото искат БМВ но ги е страх от коли със задно. Не се сърдете на БМВ, те просто са усетили, че могат да изкарат много пари защото е пълно с ***, които биха купили всеки ***, стига да е "марков".
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    bmw e60 ( преди 9 години )
    nope
  • #8
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Интересно тук пишещите глупости дали са го виждали на живо?!Днес аз освен че го видях, го разгледах и от вътре. На живо изглежда много добре. И качествено.Обаче вярно е странно, миниван от БМВ...
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Hawkeye ( преди 9 години )
    Ей сега, вече ще си купя БМВ, при тази красота съм безпомощен да не платя цената!
  • #6
    20 rate up comment 3 rate down comment
    РБ2 ( преди 9 години )
    Стартовата цена на този модел е 52 000лв.Тоест колкото една Zafira с приличен двигател!!! Еми какво не и харесвате и критикувате. ако си търсихте нова кола от този клас за тези пари кое бихте си взели, Opel или това тук?
  • #5
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Angry Chair ( преди 9 години )
    Shake your money maker....! Очаквайте тостери, прахосмукачки и най-вече епилатори с марката BMW!
  • #4
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Seo ( преди 9 години )
    Точно така "hhh" кажи им го в очите. Селяни, които не си ценят времето и злословят без да са завършили "Автото" в Пловдив.