IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официален „тийзър” на новата Mazda6

Mazda публикува първият официален „тийзър” на новото поколение на седана Mazda 6, чиято премиера ще бъде на автомобилния салон във Франкфурт.

Официален „тийзър” на новата Mazda6
Новият седан от среден клас продължава традициите на Mazda да предлага стилен и динамичен модел в този клас. 


Макар този „тийзър”, предназначен да възбуди любопитство и интерес, да показва само предната част на новото поколение на Mazda 6, може да се направят редица изводи. 

Ясно е, че Mazda ще се опита с новата „шестица” да предостави достойна конкуренция в този клас на марки като Lexus или Infiniti. Механиката на автомобила в много случаи е обща с тази на Ford Mondeo. При двигателите ще се предлага и изцяло новия V6 агрегат с обем 3.5 литра. 

Вече се знае, че новата Mazda6 ще бъде малко по-голяма в сравнение със сегашния модел, нещо което обещава повече място за пътниците на задната седалка. По-широката следа ще даде възможности за по-висока стабилност и динамика. 

Жестоката конкуренция в този клас е заставила конструкторите от Mazda да постигнат значително повишаване и на качеството.
0 от 500