IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

През 2008 ще видим нова версия кабриолет при Mini

Нова версия кабриолет на Mini ще се появи през пролетта на идната година.

През 2008 ще видим нова версия кабриолет при Mini
За официалната премиера на кабриолета обаче ще трябва да почакаме, защото тази есен във Франкфурт BMW реши да представи удължената версия на Mini Clubman. 


Най-вероятно кабрио-версията на Mini ще бъде представена на автомобилния салон в Детройт през януари 2008 г. За новото открито Mini засега няма много информация. Засега разполагаме само с неофициални снимки на кабриолета, при това с маскировка. Личи, че колонката С остава същата както при досегашния модел и не бива да се очаква подобрена видимост назад. 


Прави впечатление, че мекият покрив е доста голям и неговата конструкция ще играе важна роля за стабилността на автомобила при по-високи скорости. Дали е подобрен дизайна при отворен покрив и обема на багажника зависи от конструкцията за сгъване. Ако влиза зад седалките подобрение ще има. За повече подробности ще почакаме още няколко месеца.
0 от 500