IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тюнингова версия на BMW Z4

Макар BMW Z4 M Coupé да не е сред моделите за които се говори напоследък много, тюнинговата фирма AC Schnitzer върна интереса към модела, като представи своята доработена версия.

Тюнингова версия на BMW Z4
Германските тюнери нарекоха своето произведение Profile. Променени са и външността и техническите характеристики. 


Двигателят е шест цилиндров с повишена до 350 к.с. мощност и обем 3.2 литра. Променено е електронното управление на двигателя. От фирмата обявяват, че динамичните характеристики на автомобила са променени, но не се дават конкретни данни за ускорение или еластичност. 


Промените във външния вид са довели до някаква прилика с предницата на Maserati (или пък Buick), заради характерната форма на отворите за въздух. Отзад бронята е изцяло нова с интегриран в нея дифузьор от карбон и трапецовидни накрайници на ауспуховите тръби. 

На върха на задното стъкло е разположено малко странно на вид „крило” за да повиши прилепването на автомобила към пътя. 

Profile има уникална система на окачване, разработена от AC Schnitzer и изпитана на пистата Нюрбургринг. Джантите Type V са изцяло нови и имат размер 20 цола. Размера на гумите е 295 мм. В интериора също има промени, като са добавени детайли от карбон и алуминий.
0 от 500