IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi Quattro от "Ashes to Ashes" се продава в eBay

Търгът за произведения през 1983 година спортен автомобил изтича след седмица

Audi Quattro от

Audi Quattro от популярната във Великобритания телевизионна поредица на BBC "Ashes to Ashes" ("Прах при прахта") се продава в eBay. Автомобилът е реставриран до оригиналното си състояние, съобщава производителят Audi.
Audi Quattro от
Произведеният през 1983 година Audi Quattro се задвижва от оригиналния 2,1-литров двигател с 5 цилиндъра, като идва с автограф от главния герой Фил Гленистър.

От информацията не става ясно на колко километра е колата, но се подчертава, че тя е била напълно реставрирана от британското подразделение на Audi. "Автомобилът е в напълно оригинален вид, като напълно целенасочено са запазени някои от бойните му белези, направени по време на вълнуващия живот на снимачната площадка", сочи информацията.
Audi Quattro от
Спортната кола е обявена на търг в eBay, който изтича в края на тази седмица. Наддаванията към този момент достигат 22 100 британски лири.

Автомобилът се продава с благотворителна цел, като сумата ще отиде за фондация, която подкрепя деца и млади хора в неравностойно положение.
Audi Quattro от
Снимки: Audi

Тагове: ebay audi quattro
0 от 500
  • #1
    50 rate up comment 1 rate down comment
    GTE ( преди 9 години )
    Култов автомобил, заедно с Ланчиа Делта Интеграле. Сега сякаш няма толкова ярко открояващи се заразително харизматични модели.