IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS4 остава без V8 мотор

Следващото RS6 обаче ще запази своя агрегат

Audi RS4 остава без V8 мотор

Компанията Audi планира да лиши следващото поколение на „напомпаното“ комби RS4 от 8-цилиндровия му двигател. Това съобщава изданието Motoring, което цитира шефът на подразделението quattro GmbH Хайнц Холервегер.
Audi RS4 остава без V8 мотор
В момента комбито RS4 (на снимката) разчита на 4.2-литров атмосферен V8 двигател с мощност 450 к.с. и 7-степенна роботизирана скоростна кутия S tronic с два съединителя. Автомобилът с такъв агрегат ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди.

По думите на Холервегер следващото поколение на модела няма да се нуждае от голям „осмак“. Топ мениджърът е на мнение, че в линията на Audi има достатъчно мощни 6-цилиндрови двигатели, които могат да сменят сегашния V8. В същото време обаче следващото RS6 ще запази V8 мотора.

Премиерата на новото Audi A4 ще се състои на автосалона в Женева през март догодина. От компанията вече обявиха, че моделът ще бъде най-технологичният и най-икономичният сред своите конкуренти. В оборудването на машината ще влезе система за нощно виждане, проекционен дисплей и напълно светодиодни фарове.

Един от основните конкуренти на Audi RS4 - BMW M3, също изостави V8 двигателя си за сметка на шестцилиндров агрегат с турбо.

Снимка: Audi

 

Тагове: audi rs4
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    ауди изкачва ски-шанциhttps://***.youtube.com/watch?v=faiFfBxhT8sиhttps://***.youtube.com/watch?v=25u80sQkkkMТези изкачвания не са монтаж.
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Гледайте видеото, което Дошо пусна и си мълчете. Видно е, че кенефът Алуди и един бордюр не може да качи със митологичното си 4х4.
  • #5
    4 rate up comment 4 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    само така момчета - слагайте един V6 с хибридно турбо, влизайте във F1 и им скъсайте *** на всички. напредък чрез техника!
  • #4
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    *** мяуди дето завива все едно има умрял кон на предния капак не ми го хвалете!
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Доше , каква е тази реклама на Аглока дето си прикачил?
  • #2
    8 rate up comment 7 rate down comment
    до Дошо ( преди 9 години )
    Ясно е, че японците "хитреят" със системата си в CR-V,което не е нищо повече от едно повдигнато комби.Може да бъде лидер само в сегмент,където са Qashcai,Duster,Capteur,C4 Aircross,Cuda и други подобни,където базово са 2WD и само като опция могат да станат 4WD.
  • #1
    15 rate up comment 6 rate down comment
    до Дошо ( преди 9 години )
    Доше,това като го гледаш, дали ше превърта гуми като СР-В-ито върху ролките?