IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

GM планира промени в Buick

GM планира да превърне Buick в по-достъпна, макар и луксозна марка. Това ще стане с помощта на производството в Китай.

GM планира промени в Buick
Днес Китай е страната в която Buick продава най-много автомобили. Сега мениджърите на фирмата искат да пренесат този успех и в САЩ, като представят редица нови модели. 


Наскоро представената концепция Riviera е създадена в новия дизайнерски център на GM в Китай. Счита се, че именно този модел показва новата линия в дизайна на Buick, линия която ще видим в бъдещите модели на фирмата. 

Първият сериен модел от новата линия на Buick ще бъде седана Excelle, който ще се появи през следващата година. Той ще бъде произвеждан на платформата Alpha, разработвана сега в Германия. 

След Excelle в края на 2009 г. ще видим и следващото поколение на седана LaCrosse. Той ще се произвежда на платформата на GM Epsilon 2. Автомобилът ще се произвежда с предно предаване, но ще има и версия 4х4, съобщава изданието Automotive News. 

Новото поколение на Buick Lucerne ще се произвежда на платформата Zeta и ще бъде със задно предаване. Плановете са този автомобил да видим през 2011 г. Производството на модели като Rainier, Rendezvous и Terraza ще бъде преустановено, като на по-късен етап те ще бъдат заменени от новия Buick Enclave.
0 от 500