IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi показа скица на бъдещето купе с 4 врати А7

Както е известно Audi готви ново луксозно купе – А7, което трябва да се появи при дилърите през септември 2009 г.

Audi показа скица на бъдещето купе с 4 врати А7
Преди това ще бъде показана концепция на този автомобил на автосалона в Ню Йорк, концепция която ще бъде много близка до серийната версия. 


Сега Audi пусна една скица – тиизър за това какво ще представлява новото купе с четири врати. Според източник от Audi, А7 ще бъде екипирано със серия V6 и V8 двигатели, като версиите S и RS от своя страна ще бъдат с V10. 

Макар да не се знае точната цена, известно е, че тя ще започва при А7 от по-ниско равнище в сравнение с А8. Очаква се обаче да се появи и кабриолет на А7, който много вероятно ще се превърне в най-скъпия модел на Audi продаван някога. 

Новото Audi A7 обаче ще срещне много силна конкуренция в лицето на „роднинския” Volkswagen, който готви собствено купе с четири врати, което ще има предимството да бъде по-евтино от А7. BMW също готви нов флагман, който ще бъде създаден на базата на концепцията CS, разположена точно в същия сегмент. Да не забравяме и Aston Martin Rapide, разбира се Porsche Panamera и Mercedes CLS, чието ново поколение ще видим през 2011.
0 от 500