IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat показа всъдеходно комби

Модификацията Leon- X-Perience ще се предлага с избор от 3 двигателя

Seat показа всъдеходно комби

Seat показа всъдеходно комби
Компанията Seat представи всъдеходна версия на комбито си Leon, която носи името X-Perience. Новата модификация, чиято премиера е насрочена за автосалона в Париж през октомври, разполага със система за задвижване на четирите колела, увеличен с 15 мм. клирънс и допълнителни пластмасови предпазители по каросерията.

На пазара в Европа автомобилът ще се предлага с избор от 3 двигателя - 1.8-литров бензинов турбо-мотор, развиващ 180 к.с., както и два дизела с обем 1.6 и 2.0 литра. По-слабата версия развива 110 к.с. и 250 Нм, а по-мощната е в два варианта - 150 к.с. и 320 Нм, и 184 к.с. и 380 Нм. Трансмисиите са 6-степенна механична или DSG с два съединителя.

Системата за задвижване на четирите колела при Leon X-Perience е Haldex от пето поколение, като разполага с електронен блокаж. Освен това комбито е получило и система за стабилизация, специално настроена за движение по неравен терен.

Продажбите на всъдеходното комби ще стартират още през есента на тази година. Цените на модификацията все още не се съобщават, но се знае, че базовата версия ще разполага с навигация и климатик.

Снимки: Seat

0 от 500
  • #3
    13 rate up comment 10 rate down comment
    леле,Доше! ( преди 10 години )
    Тези от германци от ФВ пускат модел след модел!Кой от кой по-хубави!Новини от Ауди,от Сеат,от ФВ,от Шкода! Нови модели,нови концепции!А новините от Япония;Хонда сервизна акция,Тойота сервизна акция,спрени модели,проблеми с качеството,проблеми с продажбите.Ужас,а,Доше?
  • #2
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това алди алроад ли е или алди Йети?
  • #1
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Лекият автомобил 4х4 е само един и се казва Субару. Всички други са компромис. Говорим естествено за високопроходимо, а не 4х4, което се слага в спортните коли. Сеата 4х4 ще е доста по-скъп и няма да има никакъв ефект от цялата работа. С една идея ще е по-проходим, но цената едва ли ще си заслужава. По принцип идеята за лека кола 4х4 е малко странна. Малкия просвет обезмисля цялата идея. Ако на някой му трябва по-проходима машина истината е само СУВ.