IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat показа всъдеходно комби

Модификацията Leon- X-Perience ще се предлага с избор от 3 двигателя

Seat показа всъдеходно комби

Seat показа всъдеходно комби
Компанията Seat представи всъдеходна версия на комбито си Leon, която носи името X-Perience. Новата модификация, чиято премиера е насрочена за автосалона в Париж през октомври, разполага със система за задвижване на четирите колела, увеличен с 15 мм. клирънс и допълнителни пластмасови предпазители по каросерията.

На пазара в Европа автомобилът ще се предлага с избор от 3 двигателя - 1.8-литров бензинов турбо-мотор, развиващ 180 к.с., както и два дизела с обем 1.6 и 2.0 литра. По-слабата версия развива 110 к.с. и 250 Нм, а по-мощната е в два варианта - 150 к.с. и 320 Нм, и 184 к.с. и 380 Нм. Трансмисиите са 6-степенна механична или DSG с два съединителя.

Системата за задвижване на четирите колела при Leon X-Perience е Haldex от пето поколение, като разполага с електронен блокаж. Освен това комбито е получило и система за стабилизация, специално настроена за движение по неравен терен.

Продажбите на всъдеходното комби ще стартират още през есента на тази година. Цените на модификацията все още не се съобщават, но се знае, че базовата версия ще разполага с навигация и климатик.

Снимки: Seat

0 от 500
  • #23
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    А факт за Сеат кога? Все пак статията е за Сеат. Дай факти де! А специално за Субару, ако искаш факти можеш да намериш. До утре да ти давм линкове няма да ми стигне времето. Много са, а и сайта не позволява и ги реже или мода ги трие. Пусни търсачката и гледай. Има и клипове.
  • #22
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Basii kvai taq hlebarka,ve maina
  • #21
    5 rate up comment 3 rate down comment
    иван ( преди 10 години )
    дам безсилието да си защитиш тезата избива в селяниядо тук един факт в полза на субару не съм прочел
  • #20
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Иване, да те е.бе кой те фане!----------------------------май вече доста хора са го правили...........
  • #19
    2 rate up comment 3 rate down comment
    иван ( преди 10 години )
    твоята логика е все едно да кжеш че бразилия е слаб футболен отбор нищо че имат 7 титли
  • #18
    3 rate up comment 2 rate down comment
    иван ( преди 10 години )
    не съм казал че най-добрите коли в състезанието са най-добрите в ежедневиетотук става въпрос за 4х4 системи и аз давам примери за състезания където 4х4 е един от най-важните елементи за победаи можеш да го кажеш по човешки а не да псуваш като каруцар от безсилие да дадеш пример
  • #17
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Иване, да те е.бе кой те фане!Колко коли си карал от състезания и колко си виждал да се продават по магазините? Брой на глас, за да чуем всички колко са!Правиш ли някаква разлика между офроуд и WRC? Май нещо ти куцат някой неща! Нещо за Рено примерно да кажеш? Те са добри да не кажа едни от най-добрите във Ф1. Е, и? Прави ли ги това добри в производството на коли? По твоята извънаредно *** и ограничена логика излиза, че тези, които са добри на състезанията са добри и във всекидневието.
  • #16
    2 rate up comment 2 rate down comment
    иван ( преди 10 години )
    аз поне давам факти защитаващи моята тезати даваш само честната си думаа мога да дам и още един пример пежо/строен имат и не малко титли в париж дакар кажи че и в този случай каквото и да било 4х4 е достатъчно за победа. ако е така значи и паджеро - един от най-успешните в ралито автомобили има посредствено 4х4
  • #15
    3 rate up comment 3 rate down comment
    иван ( преди 10 години )
    както казах те едва ли са го правили самино очевидно колата е по добреда субару имат 3-4 титли за 20 годни ситроен има 9 поредни
  • #14
    4 rate up comment 1 rate down comment
    иван ( преди 10 години )
    освен това кажи на офроуд фен че кара СУВ и ще ти се смеятсув се кара по чакъл а не по 45 градусов наклон