IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ще представи новото поколение А4 във Франкфурт

Появиха се информации, че следващото поколение на седана А4, Audi ще покаже тази есен на изложението във Франкфурт.

Audi ще представи новото поколение А4 във Франкфурт
Автомобилът ще влезе в дилърските центрове на фирмата до края на годината, а продажбите ще започнат веднага с началото на 2008г. Тези информации се подсилват от забелязани напоследък прототипи около някои заводи на Audi в Германия. 


Според най-новите компютърни образи на бъдещия автомобил, A4 ще има дизайн много близък до стила на А5. Фаровете ще имат същата форма, капака на мотора също е близък до този на А5, както и силуетът на купето. 

Наред с това новото Audi A4 ще използва и двигателите и скоростните кутии монтирани сега на А5. Динамичните характеристики и поведението на пътя ще бъдат доста по-добри от тези на сегашния модел. Това се дължи главно от разполагането на двигателя зад предната ос. Това означава, че предната част на автомобила ще бъде по-лека и разпределението на теглото върху двете оси ще бъде по-близко до желаното 50:50. 

Предаването на движението към предните колела отново ще бъде стандарт за модела, като разбира се ще има и версия 4х4 AWD quattro. „Горещият” вариант RS4 ще се появи през 2009 г. Очаква се двигателят V8 с обем 4.2 да бъде модернизиран и да предлага по-висока мощност в сравнение със сегашните 420 к.с.
0 от 500