IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen ще представи скоро новия комби вариант на С5

Комбито на Citroën C5 е сред най-големите в своя клас. Новата генерация вече е в много напреднала фаза на разработка и трябва да се появи към края на тази година.

Citroen ще представи скоро новия комби вариант на С5
Вече се знае, че ще бъде по-спортен от сегашния, с по-агресивен дизайн и ще напомня за новите модели C4 и C4 Picasso. 


Наскоро новото комби на Citroen C5 бе „хванато” при тестове в екстремно високи температури. Въпреки перфектната маскировка, могат да се направят някои изводи от снимките. 

Новото поколение, означавано във фирмата като X7, ще бъде с по-широка следа, по-ниско и със спортен дизайн. То ще се различава значително от сегашния модел. Citroën остава верен на електронно управляваното хидропневматично окачване и при този модел. 

Към техническите новости при комбито можем да прибавим и задните диодни светлини, автоматичната ръчна спирачка и системата предупреждаваща водача при неочаквано напускане на лентата за движение. 


Най-вероятно комбито на С5 ще има премиера на автомобилния салон във Франкфурт през септември, а в продажба ще се появи до края на годината. Производството ще става във френския завод на Citroen в Rennes-la-Janais. 

При двигателите няма да има изненади. С5 ще се предлага и с популярните дизели 2,0 HDI (110 kW) и 2,2 HDI (125 kW), както и 2.7 HDI (150 kW). Дължината на колата ще бъде около 4.9 метра. 

Пряк конкурент на комбито С5 ще бъде комби варианта на новата Laguna на Renault.
0 от 500