IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

JE Design доработи Audi Q7

JE Design показа най-новата си разработка на Audi Q7.

JE Design доработи Audi Q7
Това е нов дизайн за външния вид, както и технически промени за SUV модела, които да отговарят на по-агресивното излъчване на Q7. 


Не е лесна задача да промениш Q7 и в същото време да запазиш динамичното му излъчване и дори да го подсилиш. В JE Design явно са постигнали успех. 

В същото време те предлагат и доста подобрена динамика при двигателят с обем 4.2 литра на Q7. Максималната мощност е повишена до 500 к.с. Максималният въртящ момент е 600Nm, които са на разположение още от 3.850 об/мин. 



С тези нови характеристики на двигателя, тежкото 2.3 тона Audi ускорява от 0 до 100 км/час за 5.6 секунди и достига максимална скорост от 270 км/час. По-високата мощност е постигната за сметка на преработената турбина и променената ауспухова система, както и след промяна в електронното управление на двигателя. 

Външните промени включват доработка на фаровете, нов преден спойлер, промени в задната броня, към която са интегрирани двойни накрайници на ауспуха. Отзад се е появил нов спойлер, тип крило. Джантите са с размер 22 цола, а гумите 295 мм.
0 от 500