fallback

Първи снимки на новото поколение BMW X6

Моделът ще бъде на пазарите още тази година

Няколко официални снимки на напълно новото поколение BMW X6 се появиха в интернет пространството. Снимките разпространи изданието Carscoops, което посочва, че моделът ще дебютира на пазара по-късно тази година.Новият BMW X6 използва базата на последното поколение Х5, което бе представено преди около година. Дизайнът също е повлиян до голяма степен от Х5, като трябва да се отбележи, че спортният кросовър е придобил по-завършен, изискан и хармоничен вид. Промените са по-скоро еволюционни и запазват пропорциите на предшественика.Салонът също е зает от новото BMW X5, като малки разлики се откриват единствено в централната конзола, която при Х6 е получила допълнителни елементи, облечени в кожа.Що се отнася до двигателите, те ще бъдат аналогични с тези, които се предлагат за BMW X5. Изключение вероятно ще направят единствено версиите sDrive25d / xDrive25d, задвижвани от 2.0-литров дизел с мощност 245 к.с.Според информацията BMW ще представи новото поколение X6 съвсем скоро. Продажбите трябва да бъдат факт още тази година. 

Тагове: bmw x6
fallback
  • #26
    Wow ( преди 10 години )
    На мен пък ми се струва, че задницата е по-добра от преди, както и интериора, само за предницата имам някакви резерви. Иначе поздравления за БМВ, само напред и успех! Все повече радват моделите им :)
  • #25
    1331 ( преди 10 години )
    на задната седалка дали ще може да се седят хора или пак ще ти опира главата в тавана като на старата, баварците не се научиха да правят коли, сигурно защото няма как да се конглокират с мерцедес а с ауди е лесно
  • #24
    KKK ( преди 10 години )
    С ръка на сърцето казвам, че ми харесва. Май успяха да ме облъчат от БМВ. Техниката отново е на ниво, разбира се. Все още обаче смятам 5GT и 1 серия за доста грозни коли...
  • #23
    Анонимен ( преди 10 години )
    Въй че грозно! Нито е лека кола, нито джип.
  • #22
    Анонимен ( преди 10 години )
    po otno6enie na f1...v momenta tam ima 3ma dostav4ici na motori-MB, renault i ferrari i edin dostav4ik na gumi-pirelli...tova otdavna e edna business ma6ina, a ne sport!koito kara bezsmisleni koli kato x6 e po-dobre da si ima opakovka tribestan4e, ei taka, za vseki slu4ai...nedorasli proekto-mutri4ki!
  • #21
    група - Хъ ( преди 10 години )
    И във краина сметка БМВ си е БМВ-нумер едно...а на този със формула едно само едно шъ му кажа "вземи да погледаш малко моторни спортове за да разбереш какво е БМВ ;)" няма Ламбота,Ферарита,ГТР-и и т.н.
  • #20
    до: bmw e60 ( преди 10 години )
    На мутренските и чалгарски коли вече бизнес автомобили ли им викат. Я по-добре слез на замята и стига фантазира! Колко бизмесмени си видял с тази кола ми кажи и с колко дебели вратове бяха? В белите държави такава кола не можеш видя или ако видиш е на някой преуспял балканец или арабела.
  • #19
    Lorinser ( преди 10 години )
    Прав си auto_enthu_Zeiss и японците вече правят по надеждни и добри коли от бмв-тата. А що се отнася до уникални в своя клас Mercedes-Benz винаги е имал отговор и на X6 извади едно малко чудовище 6X6 на което можеш да качиш 6 BMw-ta X6
  • #18
    autoenthusiast ( преди 10 години )
    @ Lorinser - е ти голямо изказване направи - отдавна не бях чел нещо по тъпо (като изключим емоционалните изказвания на японския посланник който пише тука)
  • #17
    Lorinser ( преди 10 години )
    Винаги Б_М_В - или Бутилка Минерална Вода ще си остане една не много добра имитация на истинската германска марка. Ако големите разбирачи на коли и цени отговорете защо вашата велика марка се обезценява толкова бързо и не държи цени. 5-годишно Бмв струва жълти стотинки.. А да и на кое място беше бМВ в класирането на най-великия авто спорт F1 където се мерят големите X Мускули? Нещо буксувате там последния век?
fallback
Последни