fallback

Първи снимки на новото поколение BMW X6

Моделът ще бъде на пазарите още тази година

Няколко официални снимки на напълно новото поколение BMW X6 се появиха в интернет пространството. Снимките разпространи изданието Carscoops, което посочва, че моделът ще дебютира на пазара по-късно тази година.Новият BMW X6 използва базата на последното поколение Х5, което бе представено преди около година. Дизайнът също е повлиян до голяма степен от Х5, като трябва да се отбележи, че спортният кросовър е придобил по-завършен, изискан и хармоничен вид. Промените са по-скоро еволюционни и запазват пропорциите на предшественика.Салонът също е зает от новото BMW X5, като малки разлики се откриват единствено в централната конзола, която при Х6 е получила допълнителни елементи, облечени в кожа.Що се отнася до двигателите, те ще бъдат аналогични с тези, които се предлагат за BMW X5. Изключение вероятно ще направят единствено версиите sDrive25d / xDrive25d, задвижвани от 2.0-литров дизел с мощност 245 к.с.Според информацията BMW ще представи новото поколение X6 съвсем скоро. Продажбите трябва да бъдат факт още тази година. 

Тагове: bmw x6
fallback
  • #16
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    x1 stiga!samo da slojat 6tora vmesto kora na bagajnika, ostanaloto sa gevezeluci za baluci...s gre6ni pari!....a...kvo zna4i biznes avtomobil, i s toyota IQ,i s smart pak vazmojnostite ti za biznes sa ednakvi s tezi na x6...
  • #15
    playmore ( преди 10 години )
    Когато пуснаха Х-6 преди 6 години,повечето го отхвърлиха и предричаха че БМВ няма да имат продажби за каквито си мислеха,пък ето че и конглокентите от Мерцедес,и Ауди май видяха че има пазар за такъв тип автомобили,та се решиха да се наредят за парче от баницата...
  • #14
    bmw e60 ( преди 10 години )
    Пич това е бизнес автомобил. Клиентите които го купуват нямат нужда от 6 места отзад. БМВ много добре си познават таргет групата. Продават и ван вече специално за тебе.
  • #13
    Анонимен ( преди 10 години )
    Още ли е с 4 места и с багажник за 2 куфара? Не се и съмнявам. По безмислен и комплексарски модел едва ли има друг. От БМВ прекрасно са разбрали какъв таргет имат и правят модели специално за тях.Старото и новото ми приличат на назобен с анаболи бодибилдер, който освен мускули, няма какво друго да покаже.
  • #12
    Дошо ( преди 10 години )
    Интериора се е получил много добре
  • #11
    autoenthusiast ( преди 10 години )
    Само да уточня - безсмислена не значи лоша :) и я искам на промоция защото не съм склонен да отделя 200 000 лв. за кола, а не че не си заслужава парите.
  • #10
    autoenthusiast ( преди 10 години )
    На мене не ми харесва дисплея на климатроника.... и май друго не се сещам.Иначе безсмислена кола освен за демострация на състоятелност.Ноо ще преглътна горните недостатъци ако ми я дадат на промоция :)
  • #9
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не ми харесват криволичещите облещени фарове и това как са опряни в бъбреците, някак по китайско изглежда. Мисля че дизайнът е нещо средно между европейския и азиатския вкус. Все пак из Китай май продават най много, нормално е да се съобразяват и с техния вкус.
  • #8
    Анонимен ( преди 10 години )
    отзад е като леко уголемена 5-ца GT. трудно ще ги различиш на пътя
  • #7
    Някой ( преди 10 години )
    Голема кола за малки хора с големи комплекси.
fallback
Последни