fallback

Първи снимки на новото поколение BMW X6

Моделът ще бъде на пазарите още тази година

Няколко официални снимки на напълно новото поколение BMW X6 се появиха в интернет пространството. Снимките разпространи изданието Carscoops, което посочва, че моделът ще дебютира на пазара по-късно тази година.Новият BMW X6 използва базата на последното поколение Х5, което бе представено преди около година. Дизайнът също е повлиян до голяма степен от Х5, като трябва да се отбележи, че спортният кросовър е придобил по-завършен, изискан и хармоничен вид. Промените са по-скоро еволюционни и запазват пропорциите на предшественика.Салонът също е зает от новото BMW X5, като малки разлики се откриват единствено в централната конзола, която при Х6 е получила допълнителни елементи, облечени в кожа.Що се отнася до двигателите, те ще бъдат аналогични с тези, които се предлагат за BMW X5. Изключение вероятно ще направят единствено версиите sDrive25d / xDrive25d, задвижвани от 2.0-литров дизел с мощност 245 к.с.Според информацията BMW ще представи новото поколение X6 съвсем скоро. Продажбите трябва да бъдат факт още тази година. 

Тагове: bmw x6
fallback
  • #6
    JDM+Mercedes ( преди 10 години )
    Абе ако някой ми го подари, няма да го върна.:DОбаче ако трябва да дам около 100евра за т'ва "нещо" няма как да стане...Х5 е по-добрия вариант ако толкова искаш BMW.Все пак изглежда по-добре от старата генерация и таблото е дооооста по-добре от преди. Само тоя волан дето почнаха да го слагат на всички модели...
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    Отзад, отпред, стария модел сто пъти повече кефи.
  • #4
    Triforce ( преди 10 години )
    Нещо от към задният калник не ми харесва. Но може така да ми се струва от снимките. Някак си отзад изглежда странен. Като са го заоблили и май са го поразвалили. Иначе колата е уникат! Дано и да има някакви блокажи, че то за старото имаше доста странни тестове (може би неверни), че не може да катери и не е проходим.
  • #3
    Анонимен ( преди 10 години )
    Супер е, само пара да имаш...
  • #2
    Господ ( преди 10 години )
    На ти!
  • #1
    ebasi ( преди 10 години )
    Кво да кажа ? Нямам думи !Пожелавам на всеки да има такава кола!ГОСПОДИ ! ДАЙ ЕДНА и на МЕН !
fallback
Последни