IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen представи Golf Edition

Специалният модел отбелязва 40-годишнината на Golf

Volkswagen представи Golf Edition

Германският производител Volkswagen представи серийната версия на модела Golf Edition по време на автомобилното изложение в Лайпциг. С него компанията отбелязва 40-годишнината на най-продавания автомобил в Европа.
Volkswagen представи Golf Edition
Представен като концепт по-рано тази година серийният Volkswagen Golf Edition демонстрира уникално оборудване в интериора и специални акценти за екстериора. Автомобилът е серийно оборудван с би-ксенон фарове, 17-инчови алуминиеви джанти и тонирани стъкла.
Volkswagen представи Golf Edition
По-съществени са промените в интериора на Golf Edition. Там е заложено на комбинация от кожа и алкантара, с която са обшити седалките, корите на вратите и тавана. Виждат се също така осветени прагове, кожен волан, елементи от дърво и инфо-развлекателна система от висок клас. В оборудването пък са включени технологии като адаптивен автопилот, система за следене мъртвата зона на страничните огледала, автоматични фарове, автоматични чистачки и др.

Моделът може да бъде оборудван с всеки един от агрегатите, които се предлагат за стандартния Golf. Към момента цените на са известни.

Още по темата:
Golf навърши 40
Volkswagen представи Golf Edition
Volkswagen представи Golf Edition
Снимки: VW
 

0 от 500
  • #16
    10 rate up comment 7 rate down comment
    дер Курбел ( преди 10 години )
    Как така "не ги купуват толкова"?Германските производители се пукат по шевовете от успехи! Фолксваген скоро ще е най-големият прозводител в света. Да не говорим за високите сегменти - там ако конглокенцията преди беше просто смешна, то сега изобщо Я НЯМА ! А от горните сегменти тръгват всички иновации - не забравяй.
  • #15
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    https://imageshack.com/i/n6efi3j
  • #14
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    За това си правЕдин продукт се купува не само заради качеството, а и заради удоволствието/удовлетворението!Би ли обяснил тогава защо немските дараци не ги купиват толкова? Как да ги купуват като нито качество, нито удоволствие, нито удовлетворение има от тях. Добре, че китайците и *** са непретенциозни и все още купуват немски ментета.
  • #13
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Голфа ти е бил на 20 години, нов внос от Германия,каран от пенсионирана учителка в едно село само в събота до магазина.От друга страна не можеш да го сравниш с Корола на 20 години защото няма таква в движеие.
  • #12
    6 rate up comment 7 rate down comment
    дер Курбел ( преди 10 години )
    "с цена неотговаряща на качеството"Един продукт се купува не само заради качеството, а и заради удоволствието/удовлетворението! Германците са с "бензин в кръвта" и правят страхотни коли - голям кеф - надценката си заслужава 100%! Азиатските копирджии никога няма да ги достигнат, ако ще да се наакат от напъване на поточната линия и да пробутват дъмпинга си за стотинки.Справка: най-евтината кола в Европа Дайхатсу(Тойота) си тръгна безславно, а сигурно е била качествена - но това не стига!
  • #11
    7 rate up comment 9 rate down comment
    за икебаните ( преди 10 години )
    Абе,що оризарките ,да не са по -хубави и качествени,същите ***,даже и по-зле,ама нали сте облъчени оризарчета,карайте си жълтурските варели
  • #10
    8 rate up comment 12 rate down comment
    IT ( преди 10 години )
    Ако има нещо което да скърца и трака тук то това е празната пластмасова тиква на тойота фенчето :)))) Не че съм фен на Голф но като автомобил винаги е бил класаи над Корола :) Пластмасите му може и да не са като тези в Мерцедес но са далеч по-добри от тези на една Корола ! Вярно малко надценен автомобил е от към цена ноо затова пък има алтернативи :) Лошото в случая е че Корола не може да му бъде адекватна алтернатива ;)))
  • #9
    5 rate up comment 7 rate down comment
    autoenthusiast ( преди 10 години )
    Кич!
  • #8
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Щкодьо ( преди 10 години )
    Хаха, законодателя на Гоуф класа го нема у класацията. Лошо. И ся кво правим, как ще заспим феновете на ВАГ? Накъде отива тоя свят. В Китай ли да се местим, там поне марката е на почит. Тука остана да милваме едната Шкода.
  • #7
    12 rate up comment 8 rate down comment
    дер Шалтхебел ( преди 10 години )
    Хер КУРбел, а тебе кво те топли това кой къде се сдухва и кой как продава с чалъми, номера, измами и купени тестове? Кажи сега, като потребител какво толкова би те изкефило, ако си купиш таратайка с цена неотговаряща на качеството. Вярно, ще се фукаш, че е немска, но какво от това, като си постиядно по сервизите. И за азиатчетата не говори, като общо понятие, защото китайчетата и те са азиатчета, но не могат, като япончетата. Само виж немско-китайското качество и го сравни с японското!