IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващата Jetta ще се предлага в 4 версии

Към седана и двете комбита ще бъде прибавено купе

Следващата Jetta ще се предлага в 4 версии

Следващият Volkswagen Jetta ще се предлага в 4 версии
Следващото поколение на Volkswagen Jetta ще се предлага в 4 различни версии, съобщава изданието Car. Според информацията напълно сигурни са седан, стандартно комби и комби с повишена проходимост Alltrack.

Към тях трябва да се присъедини и купе, като най-сериозен кандидат за това е показаният през април New Midsize Coupe (NMC, на снимката). Този модел вече бе патентован за пазара на Китай, където ще се произвежда на базата на модела Sagitar – местния аналог на Jetta.

За Европа обаче ще бъде предложена версия с две врати. Тя ще бъде далеч по-достъпна алтернатива на следващото поколение на Sirocco, което ще стане по-спортно при предстоящата смяна на генерациите.

Новият Volkswagen Jetta ще бъде построен на модулната платформа MQB. В сравнение с предшественика си моделът ще бъде по-широк и по-просторен, особено при задните седалки. Моторната гама ще се състои от малки бензинови турбо-агрегати, но се планира и хибридна Plug-in версия. Премиерата на модела ще се състои през втората половина на 2016 г.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    С фотошоп изглежда добре.
  • #21
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И колко струва тая Джета. Към 50" так нали. Е за тея пари трябва да предлага поне здрави ламарини. Те и затова се харчат като топъл хляб. На всеки паркинг има поне по 2-3. Хитър е европееца, да не е луд да си купи примерно за тея пари някое супер кораво Суби с най-доброто 4х4.
  • #20
    3 rate up comment 3 rate down comment
    autoenthusiast ( преди 9 години )
    @Сашо - остави ги - те толкова и могат да четат. Ама важното е да се плюе
  • #19
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хюндай Акцент от преди 18 години http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/15/%2796_Hyundai_Accent_Hatch.JPGИзглежда страшно - мухахахахах
  • #18
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Вие пак къде видехте по улижите 20 годишен оризарник. На тази възраст те са в моргата. А защо е така можете да видите на едно видео по надолу.Показва най качествените коли на света на доволните клиенти.
  • #17
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Джетата била корава машина. Не знам, като гледан 20-годишни голфчета и Венто (тогавашната Джета), изглждат доста по-вехто от 20-годишните Акценти (Хюндай). Това за коравите фолксвагени май е само БГ-уличен фолклор.
  • #16
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А,па оризарките ги дават с топче оризова хартия в багажника,та като пробие петела бронята да я залепиш,ха-ха-ха,и със резервна горелка за зимата ,че не могат да палят и 20 л.масло,че са големи маслояди.И като си купиш оризарка и си я биеш у главата и виеш ,като гладен вълк ауууууу във сервиза.А в сервиза, доволно потриват ръце и чакат ,да дойде поредния заблуден оризар,да му резнат главата до кръста със самурайския меч.Абе оризари ,що сте толкова заблудени или толко си разбирате,а.
  • #15
    8 rate up comment 2 rate down comment
    до до Сашо ( преди 9 години )
    Виж 1-вия коментар и си напрегни малко мозъка..ако не разбираш какво е написал колегата...питай..ще обясним!.."че Jetta ще я позиционират на мястото на Passat а него ще го придвижат нагоре като междинно звено или алтернатива на Phaeton.." И сега ако Jetta се позижионира (след време) на мястото на Passat, а както ти каза "Пасат е точно колкото А4"...сега разбираш ли какво исках да кажа или няма надежда за теб?
  • #14
    4 rate up comment 9 rate down comment
    A3 ( преди 9 години )
    Djetata winagi e bila korawa ma6ina bez osoben 4ar,no wremenata sa drugi i trqbwa da pipnat malko dizaina.Vse pak e istinska kola,ne nqkakwa orizovka sus strah ot petli! :D
  • #13
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    То абсолютно всички марки отдавна станаха 3 в 1. примерно БМВ 3-ка седан, 3-ка GT. 3-ка комби, 3-ка кабрио, 3-ка купе/от тази година е заменя четвърта серия, както са при Ауди А4 и А5/ Същото горе долу се отнася и за моделита на Ауди и Мерцедес.