IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полиция гони 11 годишна пияна шофьорка

Неочакван екшън изживели полицаите в градчето Ориндж Биич (Orange Beach), щата Алабама в САЩ, съобщава агенция Ройтерс.

Полиция гони 11 годишна пияна шофьорка
Пътният патрул в тихото градче бил шокиран от прелетяла покрай тях кола, която се движела с висока скорост. Полицаите се опитали да спрат автомобила Chevrolet Monte Carlo, но водачът не се подчинил и започнала гонитба. 

Преследването продължило около 13 км, като на моменти скоростта достигала 100 мили в час (около 160 км/час) и завършило, когато нарушителят изгубил контрол над колата, тя се сблъскала с паркиран на пътя автомобил и се преобърнала. 


Най-голямата изненада обаче чакала полицаите, когато се приближили до преобърнатата кола, в която намерили 11 годишно момиченце. За щастие то било с минимални контузии и обяснило, че отивало да прибере сестра си от концерт. 

Изненадите обаче не свършили дотук. Полицаите открили, че момиченцето е напълно пияно. След прегледа в болница било установено, че съдържанието на алкохол в кръвта на детето превишавало значително допустимите норми за възрастни. 

Макар детето веднага да било предадено на родителите му, към него все пак са предявени обвинения за управление с превишена скорост, за неподчинение на полицията и за управление на автомобил без право на това и в нетрезво състояние.
0 от 500