IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АВТ показа Audi AS5

Специализираната в тюнинг на Audi фирма АВТ показа първия тюнингов пакет за новото купе AS5, разработен на базата на А5.

АВТ показа Audi AS5


В него влизат промени по купето, промени в двигателя, нови джанти. Във външния вид правят впечатление също типичните за АВТ преден и заден спойлери, но и огромните отвори за въздух над предните колела на AS5, служещи за охлаждане на спирачките. 

Най-привлекателната част от промените определено засяга двигателя на A5 – трилитров TDI, върху който специалистите на  ABT са концентрирали усилията си. Макар да използват базисното електронно управление на агрегата те успяват да повишат мощността от базисните 240 к.с. на 272 к.с. чрез специалната турбина на ABT. Сега от тюнинговата фирма обещават да доработят и другите двигатели монтирани на А5. 


Окачването на AS5 е променено така, че да дава повече стабилност на мощната кола и в същото време спортен режим на управление. Спирачните дискове са увеличени до 380 мм. Тюнинговия пакет придобива завършеност с новите джанти н АВТ с размер по избор 18-20 цола.
0 от 500