IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche тества обновения Cayenne

Моделът ще получи нов 3.0-литров V6 двигател

Porsche тества обновения Cayenne

Новото поколение на Porsche Cayenne трябва да се появи на пазара през 2017 г., а в момента германският производител тества обновена версия на сегашната генерация на кросовъра. Изданието Auto Express успя да заснеме автомобила по време на изпитания и разкри нови подробности за него.
Porsche тества фейслифта на Cayenne
Премиерата на фейслифта на модела е насрочена за автомобилното изложение в Париж през септември тази година. Промените във външния вид са засегнали предната част, където напълно нови са бронята и въздухозаборниците, както и светлините. Те се доближават до тези на показания неотдавна по-малък модел на Porsche – Macan. Фейслифтът е засегнал и задните фарове, като не е изключено до премиерата на модела да има още изменения.
Porsche тества фейслифта на Cayenne
Промени ще има и при двигателите. От гамата мотори отпада 4.8-литровия атмосферен V8, чието място ще бъде заето от нов 3.0-литров V6 туин-турбо двигател, предлагащ 414 к.с. Версиите Turbo и Turbo S ще могат да се похвалят с увеличение на мощността с около 20 к.с.
Porsche тества фейслифта на Cayenne
Освен това ще има и версия Cayenne S E-Hybrid, която ще разчита на агрегат, който познаваме от модела Panamera. Той представлява комбинация от 3.0-литров V6 бензинов двигател и електромотор, чиято обща мощност е 416 к.с., а максималният въртящ момент достига 590 Нм.
Porsche тества фейслифта на Cayenne
Снимки: Auto Express
 

Тагове: porsche cayenne
0 от 500
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    trex ( преди 10 години )
    Страхотната SUV-ка ще става още по-добра! Мммм...
  • #5
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Аз пък гледах видео с производствения процес на cayenne във фабриката на порше. Ами че тия джипове си бяха готови от началото на клипа, това ли се нарича производство, залепиха емблемата на порше, сложиха гумите с джантите, и лекичко бутнаха интериора. Вълшебници!
  • #4
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Да, прав си, моя е грешката. Английския ми не е особено добър. Не бях дочул, че казва "start". Дори и така да е, това са само 20000 километра. Представи си на сто хиляди какво ще е, а гаранцията не е вечна.
  • #3
    10 rate up comment 4 rate down comment
    CLK320 ( преди 10 години )
    @ анонимен с линкаДоколкото гледах клипчето и никъде не се казва, че колата отказвала да спира. 4-те проблема са - развален парктроник, развалена печка, понякога не пали от първия път, а от втория и последния проблем е неприятният звук от отворения шибидах.
  • #2
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Неук ( преди 10 години )
    Грозно е. Предишната версия ми харесваше повече.
  • #1
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Някакъв пич в щатите си взел 911 карера и е направил ревю на колата след 6 месеца ползване и около 20000 км. Качил го е в YouTube, а в края на клипчето е споменал проблемите които са възникнали - цели 4! Задължително го гледайте, казва се - Porsche 991 911 - 6 month ownership review. Явно е нормално една чисто нова кола да отказва да спира!