IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi захапа конкурентите си с нова реклама

BMW, Mercedes и Lexus са главни действащи лица в новия клип на компанията

Audi захапа конкурентите си с нова реклама

Американското законодателство не забранява да се споменават и дори компрометират имената на конкурентни марки в рекламни кампании. Именно затова в страната се раждат едни от най-любопитните и забавни клипове. Рекламната война на автомобилните компании започна именно там. Там се появи и най-новата й част. Този път ръкавицата е хвърлена от Audi към конкурентите BMW, Mercedes и Lexus.

Рекламата представлява видео клип, за който се твърди, че ще бъде излъчен по време на Super Bowl - най-скъпото рекламно време в страната. Клипът вече може да бъде видян в YouTube, където събра над 60 000 гледания.

Самата реклама представлява нещо като интервю със собственици на конкурентни за Audi автомобилни марки. Те споделят личната си драма, която е предизвикана от притежанието на BMW, Mercedes, Lexus. А именно - компромис, срам и дори унижение. Персонажите са най-различни, като един от тях напуска работата си, тъй като служебната му кола е Mercedes. Друг, който играе ролята на човек със зависимости, се крие зад плътни щори в тъмна стая. А трети предпочита да използва услугите на такси вместо да седне на пасажерското място в BMW.

"Не съжалявайте за първата си луксозна кола. Безкомпромисното Audi A3 Sedan идва през април", гласи рекламният текст.



Видео: YouTube

Дали и как предизвиканите компании ще отговорят, предстои да разберем. Дотогава вижте предишните етапи на рекламната война:

Jaguar обяви война на Mercedes-Benz
Audi хвърли ръкавица на BMW и Mercedes
Audi отново хвърли ръкавица на BMW
Audi разбива магията на конкурентите
Audi VS BMW - Войната продължава
Забавна война. Рекламна
Отново Audi срещу BMW, Mercedes и Lexus
Този път BMW предизвика Audi
Рекламната война достигна и Русия
GM се заяде с Ford по време на Super Bowl
Анти-реклама повиши продажбите на Ford F-Series

Интересни автомобилни реклами

0 от 500
  • #37
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Еми който не може да прави коли прави реклами. Това си е начин да продаваш все пак.
  • #36
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
  • #35
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Хм добре че не пускат реклами на Тойота, там логика няма, там е само тъпота и безидейност, точно каквито са и автомобилите им:
  • #34
    2 rate up comment 0 rate down comment
    az ( преди 10 години )
    ТИ ЛУД ЛИ СИ , ще имам служебен мерцедес и да напусна :D :D :D :D малко поне да се бяха постарали , рекламата е *** . харесвам ауди , но това е пълна тъпотия предизвикваща смях :D
  • #33
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Питай ме ако живеех в САЩ кога ще си купя това.Това е някакъв скъп голф с багажник.. На цената на форд мустанг.Необходимо е просто човек да види двата автомобила паркирани на улицата.. Чак луксозен клас си го кръстиха.. Някой за бога виждал ли е наживо а3?!Къде го видяхте лукса?Освен това .. "The Audi A3 is a small family car produced by the German automaker Audi since 1996.." Странно е ,че хората ги купуват и харесват.
  • #32
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Две думи:Пълна безсмислица!!!
  • #31
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Италианеца ( преди 10 години )
    Честита Нова Година !!! Здраве, и късмет на всички !!!
  • #30
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ха ха тоя обаче продължава да дъвче тъпнятя за CLA и CLS, пич за теб може двата модела да нямат разлика, но за мен нямат прилика нито отвън, нито отвътре. Просто знам много добре и двата модела, все едно да сбъркаш А7 с А3 седан или М6 с М1. Както и да е, вече съм свикнал с идиотските коментари на хора които не са виждали моделите, дори не ги познават, но пък дават мнения за тях на дълго и на широко. Сега *** да учиш баща си как се правят деца, нищо че най-вероятно си девствен
  • #29
    0 rate up comment 0 rate down comment
    въшлю ( преди 10 години )
    Защо трябва да ни занимавате с американските изгъзици.Само там е позволено да се черни конглокенцията в *** реклами които потенциялните клиенти на А3 едва ЛИ гледат.Всичко това се прави за да може засегнатите да завадат безмислени дела срещу Ауди и да хвалят десетки милиони на мазните евреи-адвокати и лобисти които сасипаха Америка и половината свят.
  • #28
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не съм гледал нещо толкова безсмислено.