IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz радикално променя комбито и седана CLS

Моделът ще получи нови системи за сигурност и 9-степенен автомат

Mercedes-Benz радикално променя комбито и седана CLS

Компанията Mercedes-Benz подготвя радикално обновяване на линията си CLS-Class. Изданието WorldCarFans успя да заснеме тестов прототип на модела и разкри подробности за него.
Mercedes-Benz радикално променя комбито и седана CLS
На пръв поглед изглежда, че германците предвиждат само незначителен фейслифт на модела. Измененията във външния вид ще се изчерпат с нови брони, леко променени светлини и решетка на радиатора, която е с по-закръглен вид.

Не така обаче седят нещата при новите системи и технологии, с които ще разполага CLS. Всички те са взаимствани от новата E-Class.
Mercedes-Benz радикално променя комбито и седана CLS
От снимките се вижда, че на огледалото в салона ще бъде разположена нова стереокамера. Освен това моделът ще разполага със системи за предотвратяване на челен сблъсък, следене на „мъртвите зони” и пътните знаци, както и на полосата за движение. Всичко това е включено в комплекса Intelligent Drive.

В салона автомобила се вижда и позиционираният в центъра на предния панел голям „таблет” на мултимедийната система Comand. Тъч-скрийн екранът ще може да разпознава дори ръкописно въведени символи, което се предлага на някои от последните модели на BMW и Audi.
Mercedes-Benz радикално променя комбито и седана CLS
Обновеният CLS ще получи и 9-степенна автоматична скоростна кутия 9G-Tronic, но тя ще се предлага срещу доплащане само на някои от модификациите. Същото важи и за волана с нов дизайн, който ще бъде достъпен единствено за топ-версията CLS 63 AMG.

Снимки: WorldCarFans

Тагове: mercedes-benz cls
0 от 500
  • #2
    5 rate up comment 15 rate down comment
    A3 ( преди 10 години )
    Izkazwash se nepodgotwen kato kifladjiq.Towa,4e kolite na Audi si prili4at NE ozna4awa,4e sa edni i su6ti.Aman ot selqni,koito si mislqt,4e razbirat!
  • #1
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Абе ***, я си вижте сайта от който сте прекопирали новината и си ударете по един шамар всичките, защото дори като давате copy/paste на новините ви, пак сте неточни! Какво значи това, че на външен вид няма да е много променен ??? Ще има нови фарове и стопове с изцяло нови технологии, нови брони и отпред и отзад и отстрани и нова решетка!!!!!!! Ами вие какво повече искате..това е фейслифт все пак. Ауди правят смяна само на годините на новите си модели. !!! Колата е нова!