IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Немци правят специална кола за Специалния

Ателието Mansory ще построи суперавтомобил за Жозе Моуриньо

Немци правят специална кола за Специалния

Германското тунинг-ателие Mansory заедно с бижутерската фирма Raff House ще построят суперкола, която ще носи името на треньора на „Челси” Жозе Моуриньо, известен и като Специалния. Това съобщи на сайта си в интернет компанията Raff House и дори публикува изображение на машината.
Немци правят специална кола за Специалния
Автомобилът ще бъде с изцяло карбонова конструкция, като изключение ще правят единствено задния спойлер и въздухозаборниците, които ще са от хромиран алуминий с особен отенък. Суперколата ще бъде задвижвана от мотор с мощност 750 к.с. Засега обаче не се разкриват никакви допълнителни технически детайли за машината.

„Винаги съм мечтал да имам собствена суперкола, която да съчетава качествата на Aston Martin и Ferrari – мощен двигател и безупречен комфорт. Надявам се, че този автомобил ще бъде точно такъв”, коментира Моуриньо.

От бъдещия модел ще бъдат построени 11 бройки, като първата от тях ще бъде собственост именно на знаменития португалец. Суперколата трябва да бъде готова през 2014 г.

Снимка: Raff House
 

Тагове: mansory raff house
0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Александр Макаронски ( преди 10 години )
    Виждали ли сте цени на менсори? Официалния представител в България е овърдрайв. Преди спирачни апарати и дискове - 19 900 лева. Предни стелки с логото на фирмата... 200 лева. :O