IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой Mustang ви харесва най-много?

Три дизайна на американския модел, които не достигнаха до поточните линии

Кой Mustang ви харесва най-много?

Шестото поколение на Ford Mustang е вече факт. Това е напълно нов модел, който предлага усъвършенствани механика и системи. И нов дизайн, който е глобален, тъй като Ford има намерение да продава модела в цял свят, включително в Европа.

Въпросният глобален дизайн бе посрещнат нож от по-консервативните фенове на Mustang, докато други го определиха като отличен. Дали новите форми на колата ще бъдат приети добре, предстои да разберем догодина, когато новият Mustang стъпи на пазара в Северна Америка.

Факт е, че хората във Ford са работили дълго по модела, като са изхвърлили на боклука редица различни дизайни. Три от най-добрите може да видите на снимката долу. Тя бе публикувана във Facebook от Крис Доан, който е известен с шпионските си снимки на все още непредставени модели автомобили.
Кой Mustang ви харесва най-много?
Изображението представя три предложения за дизайна на Mustang, които се отличават с различни елементи както в предната и задната части, така и в страничната. Кой от трите бихте избрали вие?
 

Тагове: ford mustang
0 от 500