IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan GT-R премина през модернизация

Заедно с версията на Nismo се появи и GT-R от моделна година 2014

Nissan GT-R премина през модернизация

Обновената версия на Nissan GT-R остана в сянката на новата версия на спортното подразделение Nismo, която си спечели титлата "Най-бърз масово произвеждан автомобил на Нюрбургринг". Премиерите на двата автомобила се състояха на автомобилното изложение в Токио, Япония.
Nissan GT-R премина през модернизация
Обновеният Nissan GT-R не е получил по-висока мощност, но предлага още по-динамично пътно поведение, благодарение на оптимизации по шасито. Моделът е оборудван с нови стабилизатори и нови амортисьори. Промени са правени също така в спирачната система и кормилното управление. Нови са и гумите - Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSST CTT.

"С малки промени постигнахме голям резултат. Новият Nissan GT-R демонстрира изключително поведение, независимо от условията на на пътя", споделят производителите.
Nissan GT-R премина през модернизация
Що се отнася до дизайна на колата, там промените са почти незабележими. Нови са светлините, като предните са оборудвани с LED технология. Леко изменени са и стоповете, а сред предлаганите цветове е добавен Gold Flake Red Pearl, който може да видите на снимките. Сходна е и ситуацията в интериора - нови тапицерии и декоративни елементи.

Обновеният Nissan GT-R ще стъпи на пазара в Япония още следващия месец. Продажбите в Европа трябва да стартират в началото на 2014 година.

Снимки: Nissan

Тагове: nissan gt-r
0 от 500