IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Etios Cross нахлува в Бразилия

Достъпните кросоувъри се превръщат в хит в страната

Toyota Etios Cross нахлува в Бразилия

Toyota Etios Cross нахлува в Бразилия
Бразилия е един от най-добре развиващите се пазари в света, което кара производителите на автомобили да й обръщат подобаващо внимание. Те конструират специални модели, които са създадени според изискванията на местните търсачи на нови автомобили.

Едни от най-търсените в Бразилия возила са достъпните кросовъри - автомобили с предно предаване и увеличен просвет, които са създадени на базата на компактни хечбеци. Такива модели в страната вече представиха редица големи имена в автомобилната индустрия - Volkswagen и техния Cross Fox, Fiat с моделите Idea Adventure и Uno Way, както и Hyundai със своя HB20X.

Сега в играта се включва и Toyota. Японската компания ще предложи модела Etios Cross, чиито първи снимки се появиха в интернет. Автомобилът е изграден на базата на хечбека Etios и разполага с увеличен просвет, както и със задължителните елементи по каросерията, които предпазват при движение по лоши пътища.

Бразилската Toyota Etios Cross разчита на 1.5-литров бензинов двигател с мощност 96 к.с. Той се куплира с ръчна скоростна кутия с 5 степени, която задвижва предните колела.

Моделът ще стъпи на пазара в Бразилия в средата на този месец. Цените в страната започват от 14 900 евро.

Снимка: Toyota

0 от 500
  • #11
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Абсолютише анонимише ( преди 10 години )
    Тойота е най-големия производител на джипове,с най-различни модели по предназначение и вкус-затова има модел и за бразилските им ценители.
  • #10
    8 rate up comment 1 rate down comment
    до кадъч ( преди 10 години )
    Споко пич, след малко идва сестрата с хапчетата. Тази коли а трябва да я пуснат и за нашият пазар, сигурно ще бъде най - издръжливият катър за нашите пътища.
  • #9
    4 rate up comment 10 rate down comment
    кадъч ( преди 10 години )
    Имам чувството, че дизайнерите на тойота не получават редовно заплати, стачкуват ли нещо, протесират ли незнам, но тази кола може да се хареса само на някои аутисти и шизофреници в напреднал стадии на болестта...
  • #8
    9 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 10 години )
    Edin i sushti glupender si izbiva komleksite!Aman ot prostotiyata na proshvabskite heitur4eta.
  • #7
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Христобисер Лютфиев ( преди 10 години )
    Майко мила тия не спират да надминават себе си по ГРОЗОТА точно мислиш, че са ударили дъното и тутакси изникне нова статия която е поредния шок и отвращение от бездарието и грозотата на ТРОШЛЙОТА ! засрамете се бе ! тоя път са крали от Voleex но нещо като джип ужас ужааааас
  • #6
    5 rate up comment 10 rate down comment
    На Дошко Баба му ( преди 10 години )
    Доше, мозъкът ти се е превърнал в оризова попара, бабе... Къде пак ми излагаш голите си кухи разсъждения... Ти автомобили си виждал само в статиите тука... Не става така, явно многото сервизни акции са задълбочили комплексите ти, бабиното...
  • #5
    17 rate up comment 2 rate down comment
    bau ( преди 10 години )
    Абе човек защо пишеш сумати коментари и се правиш че не си един и същи човек? Може да не съм фен на Тойота и да намирам колите за бавни и скучни, но дядо ми имаше Тойота и мога да ти кажа, че не мръдна технически. Mного надеждна кола е, освен това беше комби 4x4 нищо почти не я спираше.
  • #4
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Лютфи Гонибисеров ( преди 10 години )
    Хахах това е толкова грозно, че направо е подигравка не сервизи, а ЕКАРИСАЖИ за тойоти трябва да строят !
  • #3
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Лютфи Ритнибисеров ( преди 10 години )
    Не виждам нищо лошо в това да се създадат нови работни места в Бразилия... за механици в сервизите на тойота ! :)))
  • #2
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Вниамние ! ( преди 10 години )
    ... Трошльота разбива с гръм и трясък вратите на бразилските сервизи и нахлува трайно в тях :D :D :D