IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официално: Следващият Nissan GT-R ще бъде хибрид

Идва през 2015 година, като преди него ще видим версия Nismo на настоящото поколение

Официално: Следващият Nissan GT-R ще бъде хибрид

Официално: Следващият Nissan GT-R ще бъде хибрид
Спекулативно изображение

Следващият Nissan GT-R ще получи хибриден агрегат. Това заяви вицепрезидентът на Nissan Анди Палмър, потвърждавайки появилата се неотдавна информация.

Пред британското Autocar Палмър уточнява, че следващото поколение Nissan GT-R ще бъде на пазара през 2015 година, но не разкрива подробности за хибридната система, с която ще разполага колата.

Появилата се по-рано информация обаче сочеше, че технологията ще бъде разработка на кампанията Williams Advanced Engineering, която е подразделение на състезателния отбор Williams F1. Най-вероятно хибридната технология ще разчита на системата за рекуперация на кинетичната енергия, която ще предоставя допълнителна мощност на японската спортна кола.

Вицепрезидентът на Nissan потвърди също така, че инженерите на Nismo работят усилено върху върхова версия на настоящото поколение GT-R. Този автомобил вече се изпробва на пистата Нюрбургринг, където четирима професионални пилоти правят опити за поставянето на нов рекорд.

Тагове: nissan gt-r
0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Nev ( преди 10 години )
    Speedart, няма как Лексус да се е продавал до сега повече на Японския пазар от Мерц, тъй като това е подразделение и бранд на Тойота, съсздаден да се пласира и да отговори на изискванията на Щатския пазар. Дори те наскоро започнаха да продават Лексус и в Япония, ако не греша!
  • #14
    5 rate up comment 10 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    На това се казва "на черното да викаш бяло"..."най-реномираният пазар"..ще ти се...в Япония Мерцедес продаде повече , в Европа-меката на автомобилите Лексус не са ги чували..и като цяло Ауди продава много повече от Лексус в световен мащаб..те сами отчитат че не се справят добре...но нали затова са верните фенове като теб..
  • #13
    6 rate up comment 3 rate down comment
    До speedart ( преди 10 години )
    Съгласен съм с теб, че японците нямат толкова много премиум марки като германците, но премиуми си имат, и то много добри! Не случайно на най-реномирания пазар, щатския, Лексус е препочитан премиум автомобил 11 години подред...
  • #12
    6 rate up comment 13 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Но Nev , Японците нямат премиум автомобили....защото никой не ги ще в този сегмент...затова японците си лъскат имиджа (като Лексус) а Нисан си остава с имиджа на едно Рено микра...но и това ви е много. Рено ви купи защото умирахте сами...докато Ауди купува наред...правиш ли разликата...колко са ефективни японските бегачки...
  • #11
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Nev ( преди 10 години )
    Сложете до този красавец недоразумението на Ауди, наследника на легендарното Куатро, и ще ви стане ясно, колко далеч са германските премиумни "бегачки" от японските! А Аудито го гласят за убиеца на ГТР- да, да, някой ден, в Сони Плей Стейшън!
  • #10
    2 rate up comment 7 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Обективен , някой трябва да го измисли ..после лесно в завода Тояги .... *** иначе си обективен де...
  • #9
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Dacia bilo :D neka e dacia, po dobre ot Audi che v servizite nqma dorejdane ot takiva
  • #8
    25 rate up comment 6 rate down comment
    iff ( преди 10 години )
    Баааахти якия автомобил.
  • #7
    7 rate up comment 4 rate down comment
    бавареца ( преди 10 години )
    дано да е скондензатори хибрида - с удоволствие след това ще си взема един 10годишен :-)
  • #6
    15 rate up comment 7 rate down comment
    до RRE ( преди 10 години )
    ти само да я гледаш щото за друго неставаш Форумен ***.