IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Williams ще помага за следващия Nissan GT-R

Тимът от Формула 1 ще даде хибридни технологии за бъдещата Годзила

Williams ще помага за следващия Nissan GT-R

Следващото поколение на Nissan GT-R ще получи хибриден силов агрегат, произведен от кампанията Williams Advanced Engineering. Тя е подразделение на състезателния отбор Williams F1.
Williams ще помага за следващия Nissan GT-R
Настоящото поколение GT-R. Снимка: Nissan

Williams вече снабдява с хибридни технологии компаниите Audi (с тях прототипите на марката участават в "Льо Ман") и Porsche. Освен това компанията вече има партньорски отношения с NISMO - официалното тунинг-ателие на Nissan.

Засега не се знае какви точно технологии на Williams ще използва новия Nissan GT-R, за който неотдавна компанията-производител запази търговската марка "R-Hybrid". Според Autocar това едва ли ще е системата с маховик, на която разчитат германските модели. По скоро става дума за системата за рекуперация на кинетичната енергия, както и за електронни системи за управление и за контрол на подаваната тяга.

Новият Nissan GT-R ще бъде представен през 2015 г., като се твърди, че ще разполага със система старт/стоп и с технология за деактивация на част от цилиндрите при слабо натоварване.

Тагове: nissan gt-r williams r-hybrid
0 от 500
  • #24
    2 rate up comment 4 rate down comment
    trb ( преди 10 години )
    Може да допълним списъка с най-добрите фитоапарати - Leica и най-добрите домакински уреди Miele....така че какво говори джапанизирания *** от провинцията да не Ви пука ;)
  • #23
    5 rate up comment 6 rate down comment
    до джапанката ( преди 10 години )
    Хубаво си писал марки ама половината ти марки изобщо не са японски. При телевизори и смартфони най-добрите са Самсунг и Ел Джи, но те са корейски. Останалите марки които си изброил отдавна са на много ниско ниво. Сони в момента печели единствено от Плейстейшън, но и там конзолата на Майкрософт започва да и взема клиентите. А Тойота не са най-добрите коли а най-лошите както и Лексус, за това Лексус е с нулеви продажби в половината свят дори в Япония е след немския Мерцедес по продажби.Напиши в гугъл най-добрите коли и ще ти изкачат само немски. По принцип в цял свят е признато че най-добрите коли се правят в Европа. ,Бугати, Koenigsegg, Макларън,Ферари,Ламборджини,Порше, Ролс Ройс,Бентли, Aston Martin, Pagani Zonda, Лотос, Zenvo, Gumpert, Noble.. БМВ,Ауди,Мерцедес... Пред тези марки Тойота дори не прилича на кола а на трудовашка количка.
  • #22
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    zoom-zoom,честно мързи ме.щом слагаш ямаха при крел и над,нема кво да говорим.накамичи е стара слава главно до дракона.са това е несериозно.слушал ли си мбл-при киров го има.знаеш динамика се постига с много ток в стъпалата,силни магнити,нерезонансни мембрани филтри от 2000лв нагоре и т.н и т.н...провидението на динаудио едвали ще го сравниш с колонките на ямаха и сие.там са и авалоните и креловете и,и,и...*** ме мързи ,вие сте луди.по цял ден да спорите.
  • #21
    5 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    do Germany...brat4ed, za japanese high-end tehnika 6e si govorim...samo 2 imena...yamahanakamishistigat li ti!?
  • #20
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    "Смартфон HTC one e номер едно. "-сравнявах ги много детаилно.като дизаоин-да.като друго-не.лично мнение.снимох на тъмно,клипове,натоварване на процесора с тестови програми.дето снимал на тъмно-не е така.по малък дисплеи в еч-ди,по висока пикселна гъстото ,но при един и същи клип -самсунга ми хареса повече.но е въпрос на вкус.като снимки обаче аи фона е недостижим,особено на мрачно чясто,примерно бар.
  • #19
    7 rate up comment 8 rate down comment
    A8W12 ( преди 10 години )
    Да е жив и здрав хер Шатов.Окей Груди, приемам извинението ти.Мини през Зарата да те повозя в недозавиващата ракета А8
  • #18
    5 rate up comment 4 rate down comment
    trb ( преди 10 години )
    A8W12 май бая пари си набил при Делко :)
  • #17
    13 rate up comment 6 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    до А8W12Е па аз мислих, че ми говориш за Алуди А8 с Акрапович и за тва проверих, че такова нещо поне официално няма. За GTR-a, разбира се че имат : ) Моя грешка, извинявай.
  • #16
    4 rate up comment 12 rate down comment
    А8W12 ( преди 10 години )
    Смартфон HTC one e номер едно.
  • #15
    8 rate up comment 7 rate down comment
    А8W12 ( преди 10 години )
    ЗА ТОВА ГОВОРЯ.