IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Задигнаха Audi RS5 след тест драйв

Двамата крадци се движели с Range Rover без номера

Задигнаха Audi RS5 след тест драйв

Автосалон на марката Audi в Хюстън, Тексас остана без една от тестовите си коли - Audi RS5 Coupe. Автомобилът бил задигнат от двама неизвестни, които поискали спортното возило за тест.
Задигнаха Audi RS5 след тест драйв
Джамбазите пристигнали в автосалона с бял Range Rover и поискали да изпробват въпросното Audi RS5 Coupe, имащо цена от 80 000 долара. След кратък тест те се върнали в салона за допълнителни въпроси. Служителят, който ги обслужвал, се отдалечил за миг от бюрото си, но това било напълно достатъчно време за двамата мъже да успеят да отмъкнат ключовете и документите на колата. Те се качили по най-бързия начин в спортното купе и отпрашили в неизвестна посока.

Множеството камери в салона са ги заснели, но самоличността им все още не е установена, тъй като джамбазите са взели със себе си всички документи от тест драйва. Автомобилът им пък бил без номера, като се предполага, че също е краден.

Автосалонът е обявил награда от 5000 долара за всякаква информация, която може да помогне за установяване личността на крадците.

Преди година подобен случай, но с BMW, имаше в пловдивското село Труд. Нашенските джамбази обаче не успяха да се измъкнат.

Източник: KHOU. Снимка: Audi

Тагове: audi rs5
0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    в село Труд има автосалон ? wtf
  • #3
    6 rate up comment 26 rate down comment
    Az ( преди 10 години )
    Стига плюли бе - знаете че има 2 вида коли - Мерцедес и останалите, какви аудита, какви тойоти! Слушайте какво са казали мъдрите хора и не говорете глупости...
  • #2
    18 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Те за това са избрали Ауди, защото искат хубава кола, няма да откраднат Тойота, която не спира, самоускорява. Имитира че е икономична а едва пъпли, като капак не стига че на пълна газ пълзи като костенурка, но харчи повече от М3. На всичкото отгоре докато и навъртят 100 км. минимум два пъти ще бъдат привикани в сервиза в поредна сервизна акция. Като добавим евтините пластмаси, които се напуквали по-бързо отколкото можело да се напише, твърда возия и меки ламарини, които се огъват с два пръста
  • #1
    25 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Трябва да е бил психично болен крадеца,ако знае за какво дърво става въпрос никога няма да краде повече.