IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Задигнаха Audi RS5 след тест драйв

Двамата крадци се движели с Range Rover без номера

Задигнаха Audi RS5 след тест драйв

Автосалон на марката Audi в Хюстън, Тексас остана без една от тестовите си коли - Audi RS5 Coupe. Автомобилът бил задигнат от двама неизвестни, които поискали спортното возило за тест.
Задигнаха Audi RS5 след тест драйв
Джамбазите пристигнали в автосалона с бял Range Rover и поискали да изпробват въпросното Audi RS5 Coupe, имащо цена от 80 000 долара. След кратък тест те се върнали в салона за допълнителни въпроси. Служителят, който ги обслужвал, се отдалечил за миг от бюрото си, но това било напълно достатъчно време за двамата мъже да успеят да отмъкнат ключовете и документите на колата. Те се качили по най-бързия начин в спортното купе и отпрашили в неизвестна посока.

Множеството камери в салона са ги заснели, но самоличността им все още не е установена, тъй като джамбазите са взели със себе си всички документи от тест драйва. Автомобилът им пък бил без номера, като се предполага, че също е краден.

Автосалонът е обявил награда от 5000 долара за всякаква информация, която може да помогне за установяване личността на крадците.

Преди година подобен случай, но с BMW, имаше в пловдивското село Труд. Нашенските джамбази обаче не успяха да се измъкнат.

Източник: KHOU. Снимка: Audi

Тагове: audi rs5
0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    САЩ към края си е съдебен процес, който продължава вече година. Окръжният съд на Лос Анжелис задължи компанията Audi да отремонтира 64 000 автомобила от моделите А4 и А6, които имат проблеми със соята безстепенна трансмисия Multitronic, съобщава Automotive News.Според иска, подаден още през януари миналата година, няколко собственици на споменатите два модела обвиняват хората в Audi, че добре са знаели за проблемите със скоростната кутия. От германската компания обаче не са счели за нужно да уведомят собствениците на такива автомобили.Дори след излизането на съдебното решение, в Audi така и не признават своята вина, но все пак са се съгласили да компенсират загубите на 64 000 собственици на автомобили А4 и А6, произведени през периода 2002-2006 г. Тези от тях, които са се сблъскали с проблема до 10 години от датата на производство на колата или при пробег по-малък от 160 000 км, имат право на парична компенсация.Освен това германците ще трябва да обезщетят и тези собственици, които са били принудени да продадат своите автомобили с подобен проблем, тъй като се приема, че заради повредата цената на машините е паднала. От Audi са готови също така незабавно да ремонтират колите, които имат нужда от подобно нещо.Според Automotive News, освен всичко германският производител ще трябва да плати и около $2.5 млн. съдебни разходи. От Audi отказват да коментират решението на съда, тъй като срокът за обжалване все още не е изтекъл.Прочети цялата статия тук: http://***.cross.bg/audi-sobstvenitzi-news-1379095.html#ixzz2ijBaRyB4
  • #13
    0 rate up comment 2 rate down comment
    sss ( преди 10 години )
    Kvo se draznite pichovete sa si jitkat nqkyde iz USA i tva si e ! :D
  • #12
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Хващам се на бас, че RRE ги е откраднал..., утре чакайте тестдрайв на RS 5 : )))
  • #11
    1 rate up comment 9 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    To pak verno 320d,har4i po 3 pati po malko ot prius gradsko,a varvi 33 pati pove4e
  • #10
    13 rate up comment 6 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    споко до месец ще го намерят. Да следят за скорошни продажби на глава, гарнитура глава, дюзи или цяла скоростна кутия.
  • #9
    7 rate up comment 0 rate down comment
    do RRE ( преди 10 години )
    beshe spomenato M3, a ne 320d ...ne che vzimam strana v spora
  • #8
    13 rate up comment 7 rate down comment
    до Дошо ( преди 10 години )
    Ако бяха откраднали Приус, освен полицията,щяха да ги преследват и от някоя федерална лудница!
  • #7
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Приус кола за писта ( преди 10 години )
    Изобщо за къде е кола Приус-а,бе ***?Не е за писта, не е за дълги преходи, не е за планиски пътища,не е за големи товари,не е красива отвън,отвратителна отвътре,нестабилна в завои,опасна на заледени наклони...Май само за изкуглокигали зелени активисти в Калифорния като 2-3 тъа кола.Индулгенция за неспокойна съвест,карайки F150,Cadilac или някой друг камион от GMC.
  • #6
    14 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Къде харчи повече бе мухъл кух?Къде?На писта нали.Приус кола за писта ли е те питам кухарнико?Що не влязоха в някой град да видиш как БеЕмВенцето харчи най-малко 3 пъти повече?Щото щеше да стане за срам,нали.Когато решиш да омаскариш някоя кола е вкараваш да се движи там за където не е предназначена и е оплюваш.Елементарно,но не е за елементарни хора,като теб.
  • #5
    9 rate up comment 17 rate down comment
    До мухъла кух ( преди 10 години )
    Еми колко да харчи БМВ-то? Със сигурност по-малко от Приус, доказано в топ гиър