IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новото поколение Hyundai Genesis

Моделът, който ще се появи тази година, бе заснет без камуфлаж

Това е новото поколение Hyundai Genesis

В интернет пространството се появи снимка на новото поколение Hyundai Genesis. Моделът е заснет по време на тестове по обществените пътища, на които той се появява за първи път без камуфлаж.
Това е новото поколение Hyundai Genesis
Кадърът разкрива предната част на автомобила, която е оборудвана с напълно нова решетка на радиатора, LED челни светлини и богато количество хром. Дизайнът изглежда повлиян от концепцията HCD-14, представена в Детройт тази година.

От информацията става ясно, че това е моделът за пазара на Южна Корения, но при версиите за Европа и САЩ не се очакват съществени изменения.

Що се отнася до двигателите, гамата, поне на първо време, ще се състои от два бензинови агрегата - 3.8 V6 Lambda и 5.0 V8 Tau . Те ще се куплират с автоматична трансмисия с 8-степени, а като опция ще бъде налично задвижване към четирите колела HTRAC.

Спекулира се за пускането на дизелов и хибриден вариант на модела, но към момента те не са потвърдени.

Новият Hyundai Genesis ще стъпи на родния си пазар още тази година. Премиерата в Европа трябва да се състои през първата половина на 2014 г.

Снимка и информация: Сarscoops

Тагове: hyundai genesis
0 от 500