IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Inifiniti готви купе с четири врати и нов спортен флагман

Задават се общо пет нови модела, инвестицията в които достига 10 млрд. долара

Inifiniti готви купе с четири врати и нов спортен флагман

Луксозната японска марка автомобили Inifiniti подготвя разширяване на моделната си гама с нов спортен автомобил и купе с четири врати, пише AutoWeek, като уточнява, че въпросните модели са част от новата стратегия на марката за увеличаване на продажбите.

Тя обхваща период от 10 години, като предвижда продажбите на Inifiniti да достигнат до 150 000 годишно. За целта се подготвят нови пет модела, в които ще бъдат инвестирани колосалните 10 млрд. долара.
Inifiniti готви купе с четири врати и нов спортен флагман
Infiniti Essence

Първият модел ще се появи през 2017 година и ще представлява развитие на концепцията Infiniti Essence. Сравнен с нея, моделът ще бъде леко удължен, за да може да приюти допълнителен чифт врати. За конструкцията му ще бъде използвана модулната платформа MFA на германската марка Mercedes, с която японската компания има договор за сътрудничество. На тази платформа са построени моделите A-, B-, CLA- и GLA-class.
Inifiniti готви купе с четири врати и нов спортен флагман
Infiniti Emerg-E

Останалите бъдещи модели са обвити в мистерия, но според AutoWeek един от тях ще бъде нов спортен флагман. Моделът ще представлява продуктова версия на концепцията Emerg-E, а за негови конкуренти се спрягат спортните модели на марки като Aston Martin и Jaguar.

0 от 500
  • #4
    50 rate up comment 29 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    " КЪДЕ СА"...ми тука са,еи ги на-"За конструкцията му ще бъде използвана модулната платформа MFA на германската марка Mercedes".явно технологията ще да идва от мерцедес.тоест какво се получава:инфинити прави дизаина,взимат мотори мерцедес дето и сега слагат на инфинити и ц-клас.после и платформа от същия ГЕРМАНСКИ производител и те ти мерцедес,пардон спортно инфинити.иначе щехте да си останете с концепцията и високите мечти ааааааааааа технологии де.
  • #3
    34 rate up comment 30 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    Ох баткооооо - е това е мега яка колица - голямо браво!!!!
  • #2
    31 rate up comment 35 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Единствената заплаха за Япония идва от Корея.Немските комбайнери и смешници са някъде в 18-ти век,може да се конглокират само с Албания.
  • #1
    34 rate up comment 31 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Красота и японско съвършенство!