IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият VW up! ще предлага DSG

Следващата генерация на модела ще разчита и на турбо-мотори

Новият VW up! ще предлага DSG

Новото поколение на компактния VW up! ще се появи през 2017 г., като ще използва нова платформа. Тя ще го направи по-широк и съответно по-добре оборудван, съобщава изданието Car Advice.
Новият VW up! ще получи традиционен
Настоящето поколение на модела
. Снимка: Volkswagen

"Една от новостите при модела ще бъде наличието на автоматична скоростна кутия с два съединителя, която не се предлага при сегашното поколение - разкрива Михаел Шафер, главен инженер по разработката на трансмисиите във Volkswagen. - Размерите на настоящата генерация не позволяват използването на подобна трансмисия, като този недостатък ще бъде отстранен при следващото поколение."

При него ще може да се използват както стандартни автоматици, така и такива с два съединителя. DSG кутиите ще бъдат производство на Volkswagen, докато другите ще се доставят от някоя от компаниите Aisin, Getrag или Jatco.

Освен това увеличението на моторния отсек ще позволи следващият up! да използва и по-съвременни турбо-двигатели с директно впръскване на горивото. Един от тях ще бъде 1.2 TSI, което ще направи моделът по-динамичен и по-екологичен. Сега мъникът разчита на 1.0 литров, 3-цилиндров агрегат с различни варианти на мощност.

Инженерите на VW планират и още едно подобрение - уголемяването на двигателният отсек ще повиши безопасността за пешеходците, тъй като ще има възможност за поставянето на различни енергопоглъщащи елементи.
 

Тагове: volkswagen up!
0 от 500