IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Луксозните модели на Renault ще се появят догодина

Все още не е решено дали ще се продават под марката Initiale Paris

Луксозните модели на Renault ще се появят догодина

Компанията Renault смята да осъществи своите намерения да произвежда автомобили от клас премум. Луксозните возила на френската компания ще се появят още догодина, съобщава изданието Automobille.
Луксозните модели на Renault ще се появят догодина
Един от тези автомобили бе представен на изложението във Франкфурт под марката Initiale Paris (на снимката). Това бе концептуален модел, който според специалистите представлява първообраза на следващото поколение на познатия Espace. В Renault обаче все още не са решили дали Initiale Paris ще бъде отделна марка или това име ще получават само най-луксозните версии на моделите.

Засега няма никакви технически подробности за показания във Франкфурт автомобил, който някои определиха като кръстоска между кросовър и миниван. Факт е обаче, че французите залагат на разкоша, особено в интериора, като са готови да се включат в борбата с останалите играчи в премиум-сегмента. Вече се знае, че след новото поколение на Espace аналогично изпълнение ще получи, колкото и да странно, компактният хечбек Clio.

В Renault освен това имат намерение да ограничат пазарите, на които ще се предлагат луксозните им модели. Логото Initiale Paris няма да могат да видят в Китай, както и в някои от страни от Източна Европа. Засега остава открит въпросът дали подобни автомобили ще се продават в Русия.

Снимка: Renault
 

0 от 500
  • #7
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дай пример? Че нещо нямам сведения за такива дела. :) Я се осъзнай и говори реални неща. Да ти дам ли аз пример за производствен дефект, вчера имаше една статия за китаец погребал Порше точно заради такъв. Та чакам да ми дадеш такъв пример за дело срещу рено заради дефект. Пък явно и на теб времето не ти е ограничено, ограничен си само ти но умствено. :)
  • #6
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пак невярно твърдение. Като процент на заводски дефекти отново са фВЕ групата. Дефектни турбокомпресори , разбиващи се легла на дюзите, дефектни трансмисии Типтроник, дефектни обтегачи на ангренажните ремъци. Корозия при три годишните Сироко, дефектни навигации и още един куп други болести. Да не говорим за Тойота и постоянните им сервизни капмании.. Просто си силно невеж и явно си правиш само вятър на устата. Виж почети малко и се образовай или просто спри да пишеш.. :)
  • #5
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Много повече евтина пластмаса може да намерите в всички японски и корейски коли, както и в фве, шкода, сеат, форд,опел и т.н. Така ,че не знам за какво се пънете при положение ,че всеки автомобил от фве групата (без ауди) след 100000км изглежда уникално захабен като интериор. Ако не ви се вярва прочетете малко тестове в АутоБилд , въпреки ,че списанието е на Фве групата дори и те не могат да си изкривят душата ,че вътре са ужасно некачествени.
  • #4
    16 rate up comment 5 rate down comment
    ... ( преди 10 години )
    Точно в рено евтина пластмаса няма не знам дали си влизал в новото клио да видиш колко малко е пластмасата. Ярис като за пример има много повече пластмаса от клио.
  • #3
    6 rate up comment 18 rate down comment
    аа ( преди 10 години )
    Рено и лукс в едно изречение........ Дори и да е нов модел и всичко като влезнеш все ще има 20% евтина пластмаса която ще се набива дразнещо в очите
  • #2
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Според мене френските марки правят от този лукс който може да си го позволи един европеец от средната класа. Без всякакви извънземни кожи и дървета и неща от този сорта. Нямат ги тези луксозни материали но за смет на това има страшно много глезотии. И според мен е много готино това, защото не всеки е милионер за да си купим ауди с крокодилска кожа и дърво от северна Индия на 100 години.
  • #1
    25 rate up comment 6 rate down comment
    Димитър ( преди 10 години )
    И нека омразата започне да се лее... Давайте комплексари, вие сте на ход... :)