IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Vignale - върховият Ford

Така ще се наричат топ версиите на марката, представени във Франкфурт от Mondeo

Vignale - върховият Ford

Компанията Ford ще предложи още по-луксозни версии на своите модели, които ще обозначи с името Vignale. Първият такъв модел, който е все още концептуален, се появи на автосалона във Франкфурт. Това е Mondeo Vignale, чиято пазарна премиера ще се състои през 2015 г.
Vignale - върховият Ford
Стабилните продажби на премиум автомобилите вероятно са една от причините компанията да разработи още по-високи нива на оборудване за своите модели. Настоящото Titanium X ще продължи да се предлага, но върховите модели ще носят добавката Vignale.

"Тези модели са предназначени за 10-15% от нашите клиенти, които искат дори по-голям лукс от този, който можем да им предложим към момента, каза Мартин Смит, изпълнителен директор по дизайна във Ford Европа. - Това е нашата визия за майсторство и качество от световна класа".

Представеният във Франкфурт Mondeo Vignale демонстрира уникални елементи като фина кожа за интериора, с която са обшити седалките, корите на вратите, подлакътниците, волана и дори таблото. Екстериорът също може да се похвали с по-изискано присъствие, благодарение на хромираните елементи, джантите с размер 20 инча, уникалните цветове и др. Оборудването Vignale предлага също така най-новите системи и технологии на компанията.

Новостите обаче не се изчерпват само с това. Клиентите на тези модели ще бъдат глезени и с експресно обслужване, специални аксесоари, покани за различни събития и дори безплатна автомивка.

"С новите модели от серията Vignale искаме да накараме клиентите ни да се чувстват наистина специални", допълни Мартин Смит.

Както вече стана ясно, първият Vignale модел ще бъде Mondeo. След него такива версии ще получат S-MAX и Edge. 

Снимка: Ford

Тагове: ford mondeo vignale
0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    anonymous ( преди 10 години )
    Виняле се чете. Иначе съм съгласен.
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Защо не направят Линколн супер луксозна, тя не че и сега не е, ама и без друго могат да я лансират в Европа вместо да ми правят тия изгъзиц! Какво караш форд вигнале или винале както се чете,какво караш Линколн, усеща се разликата, усеша се, че е премиум!!